Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Nørregade 15D, 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 74 m2 3 rum
Pris 1.895.000 kr

Unik lejlighed i tre plan i Aalborg Centrum med 16 kvm. yderst brugbar hems

Søger du et hjem, der skiller sig positivt ud fra mængden? Så er denne sjælfulde lejlighed på centrale Nørregade i Aalborg garanteret noget for dig. Hjemmet breder sig fra første sal til en kreativ tredje sal og er placeret i en bygning fra 1874.

Boligen præges af historisk elegance fra de synlige bjælker og plankegulvene, der komplementeres af sprossevinduer, som slipper masser af dagslys ind. Samtidig kan I se frem til moderne komfort – eksempelvis i det nydelige HTH-køkken fra 2008 med ovn og vaskemaskine fra Siemens. Her er udsigt til gården og plads til en spisekrog, mens det gæstevenlige middagsbord kan placeres inde i stuen med sydvendte ruder.

Herlighederne fortsætter på anden sal, hvor endnu en stue byder sig til, som er oplagt at indrette med det bløde møblement til aftenens filmhygge. Det er samtidig på denne etage, du finder både soveværelset og badeværelset, så der er ikke langt i seng efter rulleteksterne. Badeværelset er flot moderniseret i 2008, mens der ydermere er skiftet varmtvandsventil og brusearmatur i 2019.

Til sidst mangler du blot at se den funktionelle hems på tredje sal, der strækker sig over 16 bonuskvadratmeter, og anvendelsesmulighederne synes uendelige.

Endelig er det værd at nævne, at lejligheden har speciallavede Faber-persienner fra 2014. Samme år blev der ude bygget en lækker, forhøjet terrasse, og skure samt facaden til naboejendommen blev fornyet. Desuden er der grønne arealer til grillmiddage, og I råder over et kælderrum. I bliver en del af en velordnet ejerforening, som er gældfri.

Adressen er absolut attraktiv i den hyggelige del af Nørregade med specialbutikker og spisesteder på rad og række. Endvidere er I tæt på musikhuset og Nordkraft samt havnemiljøet, som I snildt når til fods, hvilket også gælder for supermarked og togstation.

Nørregade 15D, 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 74 m2
Værelser
3
Pris 1.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.022 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00339 Byggeår 1874 / 2006 Energimærke d Plan 2

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1604115799lobth1604115799@bak1604115799
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg