Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kong Christians Alle 44,
9000 Aalborg

Villa 170 m2 6 rum
Pris 5.495.000 kr

Unik, arkitekttegnet funkisvillla med fantastisk atriumgård

Villaen er kendt som “Ønskehuset”, er opført i forbindelse med “Nordjyske Udstilling” i 1933. Den arkitekttegnede funkisvilla var foran sin tid, og blev opført som hovedgevinsten ved udstillingen. Siden hen er en renovering af ejendommen blevet belønnet med “Ros-prisen” for den nænsomme og smukke udførsel.

Arkitekturen er elegant og gennemført af arkitekterne Odgaard og Glahn. Det flade tag, de asymmetrisk placerede vinduer og de rene linjer uden overflødig pynt er alt sammen elementer, der kendetegner 30’ernes funkis arkitektur, hvor lys og luft blev helt centrale komponenter. Alligevel byder mange detaljer sig til. To nuancer af mursten og en flot pudset bagvæg mod den charmerende gårdhave skaber kontraster ved den ellers så stilrene ejendom. Garagen med udhus matcher det hele, og særligt atriumgården kan siges at betegne boligens sjæl og hjerte.

Villaens 2 vinkel udgør sammen med garagen og havemuren den perfekte ramme om den solrige atriumgård, hvor udelivet kan nydes dagen lang. Her kan I grille året rundt, og de lange sommeraftener kan nydes i læ og helt privat.

Allerede fra vejen lægger du mærke til villaens elegante funkisarkitektur, der er gennemført overalt. Straks du kommer ind i hall’en oplever du den ekstra gode loftshøjde, der giver “luft” i alle rum. Hjertet i stueplan er den store opholdsstue, der både har udgang til atriumgården og udsigt over Hasseris og de smukke træer i Mølleparken. Fra stuen er der åbent til spisestuen, hvor du kan samle familie og venner omkring langbordet. Det store moderne køkken/alrum er indrettet med en hyggelig spiseafdeling og et stort køkken. Her er der masser af plads til at hygge sig med madlavningen, mens familie og børn hænger ud i alrummet.

Soveafdelingen er indrettet som en selvstændig afdeling med mastersoveværelse med indgang til påklædningsværelse. Stort moderne badeværelse i skøn stil. Endvidere et ekstra værelse.

Fra stueplan leder en elegant trappe videre til villaens unikke underetage, der har en ekstraordinær god loftshøjde. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og der er endda egen udgang til atriumgården.
Der er indrettet en pragtfuld gildesal i den helt rigtig retrostil. Det er her gæsterne samles til drinks inden nytårsaften – eller blot for at se den afgørende fodboldkamp. Rummet kan også anvendes til multirum, kontor eller motionsrum. Kælderen byder endvidere på flot badeværelse med badekar, hele fire store disponible rum, bryggers samt teknik- og depotrum.

Villaen er beliggende lige der, hvor skoven, Kunsten og Hasseris mødes. Her er I tæt på det hele, og blot få minutters gang fra skole og Aalborg Centrum.

Kong Christians Alle 44,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 170 m2
Værelser
6
Pris 5.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.999 kr Udbetaling 275.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00821 Byggeår 1933 Energimærke E Plan 2 Kælder 170 m² Grund 648 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg