Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Pontoppidanstræde 9,
9220 Aalborg Øst

Villa 154 m2 5 rum
Pris 2.245.000 kr

Unik arkitektettegnet villa tæt på AAU, Gigantium og supersygehuset

I et roligt kvarter ved AAU campus nær supersygehuset og Gigantium ligger denne velholdte arkitekttegnede villa, der byder på en spændende indretning og en overskuelig have. Boligen fra 1986 har kun haft én ejer, der har passet godt på den med blandt andet nyt tag i 2018.

Der er mange fordele ved at bosætte sig lige her, for eksempelvis er der cykelsti til Aalborg centrum,og hyppige busafgange mod midtbyen kort fra boligen. Lige ved huset findes grønne arealer, og generelt er området præget af små åndehuller, mens I har Nærbutikken kort herfra samt både Føtex, Fakta og flere andre handlemuligheder i gå- og cykelafstand. I Gigantium kan I få pulsen op, starte dagen med en svømmetur eller benytte jer af de forskellige kulturarrangementer. Det tager tilmed blot få minutter at nå motorvejen, så det er let at køre uden om byen og nå City Syd. Har I børn er der skole og pasningstilbud tæt på jer. Desuden er ejendommen beliggende i rolige omgivelser, hvor der både er plads til børnefamilien og det ældre par.

Foruden et attraktivt nærmiljø får I også en helt unik bolig, der er tegnet af en fremsynet arkitekt. Den åbne indretning matcher nemlig fuldt ud tidens trends, mens de store glaspartier sørger for et fantastisk lysindfald i boligen. Kvadratmeterne fordeler tre værelser med støjdæmpende døre, hvoraf to rum er med hems, så børnene kan indrette en læsehule, og så er der to badeværelser, hvilket også er praktisk for børnefamilien. Køkkenet er integreret i stuen og alrummet, så I kan være sammen på tværs af aktiviteterne, og endda er der kig til førstesalen, som består af endnu en stue, der eksempelvis er perfekt til hjemmekontoret.

Det meste af haven er flisebelagt, og bagtil omkranset af beplantning, ligesom der fortil er hæk, hvilket har frembragt de skønneste oaser. Både foran huset og i baghaven kan I opstille havemøbler, så I får mest muligt ud af solens bane.

Pontoppidanstræde 9,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
5
Pris 2.245.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.409 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00521 Byggeår 1986 Energimærke c Plan 2 Grund 276 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1601476172lobth1601476172@kt1601476172
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg