Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hvedevænget 16,
9000 Aalborg

Villa 142 m2 6 rum
Pris 3.495.000 kr

Unik, åben indretning, separat børneafdeling og god beliggenhed

Søger I en villa, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Hvedevænget 16 værd at se nærmere på. Boligen er totalrenoveret i 2006 og opført i forskudte niveauer, hvilket giver et spændende grundplan, som fuldt ud matcher den moderne families behov og ønsker.

Beliggenheden appellerer til jer med børn, for der er flere skoler i nærheden, ligesom I har pasningstilbud omtrent 500 meter fra hjemmet. Det tager heller ikke mange minutter at gå til Golfparken med legeplads og et bakket landskab, som udfordrer motionsløberen. Nærmeste dagligvarebutik er Netto, men der ligger også en klynge af supermarkeder og specialbutikker i Vejgaard. Vil I hellere et smut i Salling eller gågaden, så kan cyklen fragte jer derind på omtrent ti minutter, eller I kan stige på bussen nærmest lige uden for døren.

Huset har et fantastisk lysindfald og en indbydende æstetik, der bidrager til et hjem uden sammenligning. Endda er det flot vedligeholdt med blandt andet nye gulve samt etablering af gulvvarme i stuen og to værelser i 2014/2015. Kvadratmeterne fordeler sig således, at I har det store opholdsmiljø med kipført loft og ovenlysvinduer i stueplan, og i samme sektion ligger køkkenet. Et par trin fører op til to værelser og et badeværelse, hvor det er oplagt at lade teenageren husere.

På første sal møder I et opholdsafsnit med synlige bjælker, koøje og vue til stuen nedenunder, mens I ledes videre til yderligere to værelser med samme indretningsstil og et badeværelse. Slutteligt er her en kælder med klinkegulv i de tre disponible rum og bryggerset.

I haven er man heller ikke gået på kompromis med noget, hvilket I kommer til at nyde godt af, når havestolene og grillen sættes frem på terrasserne, som der er flere af. Under det charmerende birketræ er det oplagt at stille solsengen, så næste kapitel af yndlingsbogen kan læses under de skyggegivende grene. Der er tilmed et isoleret skur til værksted eller opbevaring.

Hvedevænget 16,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 142 m2
Værelser
6
Pris 3.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.843 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00352 Byggeår 1951 / 1996 Energimærke d Plan 4 Kælder 40 m² Grund 709 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg