Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Mågevej 5,
9000 Aalborg

Villa 121 m2 4 rum
Pris 1.995.000 kr

Udsigtsvilla med mulighed for at sætte dit eget præg

På en lukket vej i Frydendal udbydes nu denne gedigne villa fra 1953, der er perfekt til jer, som drømmer om at sætte jeres helt eget præg. Her er potentialet for et skønt hjem i den grad til stede, og så sikrer tre værelser plads til både store og små.

Med adresse på Mågevej 5 kommer I til at bo i børnevenlige rammer med kort afstand til alt dét, der får hverdagens puslespil til at gå op. I kan blandt andet gå til både dagligvarebutikker og pasningstilbud, og selv små ben klarer nemt cykelafstanden til nærmeste skole. Der er heller ikke langt til det grønne område, der går under navnet “Vandbakken”, hvor byens beboer årligt mødes rundt om bålet til Sankt Hans. Det er tillige en alletiders kælkebakke i de frostkolde vintermåneder.

Selve huset trænger til en modernisering, men har I mod på at fatte hammer og høvl, får I til gengæld også mulighed for selv at være med til at præge indretning, materialevalg og finish. I kan således vælge at beholde husets originale charme, ligesom de mange rum og værelser med fordel kan forenes med med mere tidsnære løsninger.

Boligarealet opmåles til 121 kvadratmeter og strækker sig i halvandet plan. I det nederste er særligt samværet i fokus, og med et åbent rumforløb mellem stuen og køkkenet er det nemt at skabe lige præcis jeres ønskede køkken-alrum. I kraft af stuens størrelse er det tillige en smal sag at indrette jer med en spiseafdeling og et sofamøblement, og så er det tilmed nemt at bringe udearealet i spil med en havedør ud til terrassen. Soveafdelingens tre værelser er allokeret til førstesalen, hvor også badeværelset med kar befinder sig. Til planløsningen hører afslutningsvist et gæstetoilet.

Haven gør sig beundringsværdig til med en køkkenhave, bærbuske og frugttræer.

Velkommen!

Mågevej 5,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 121 m2
Værelser
4
Pris 1.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.178 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00492 Byggeår 1953 / 1986 Energimærke d Plan 2 Grund 473 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg