Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasselvej 13,
9260 Gistrup

Villa 216 m2 5 rum
Pris 4.595.000 kr

Udsigtsvilla med Lundby Krat i baghaven

På Hasselvej 13 i Gistrup får I naturen helt tæt på, da Lundby Krat kan tilgås direkte fra den lukkede vej, der omsluttes af skovens hyggelige idyl, mens I også har alle hverdagsbehov nær ved. Et perfekt sted for børnene at vokse op, og netop nu har vi en rummelig villa til salg med flere arkitektoniske detaljer i form af store glaspartier og en imponerende udsigt, der strækker sig langt.

Lokalmiljøet har masser at byde på, og fra adressen kan I hurtigt gå eller cykle til pasningstilbud, skole og indkøb, så det er ingen sag at tilrettelægge en hverdag her. Der er ligeledes gode busforbindelser til Aalborg omtrent 400 meter fra ejendommen, og faktisk er I ikke mere end cirka ti kilometer fra byens mange tilbud. Trumfkortet er dog nærheden til Lundby Krat, der er ideel til løbeturen eller oplevelser med børnene.

Den store villa ligger højt placeret omgivet af den flotteste have, som der virkelig er lagt meget arbejde i med flere terrasser, stenbelægning og smukke blomster. Herudover er der en dobbelt carport med glastag.

Når I træder indenfor i den rummelige villa, fortsætter herlighederne, og særligt udsigten må fremhæves. Denne kan nydes flere steder fra huset, men I vil sikkert betages af, hvor skønt det bliver at slå sig ned i havestuen med en god iskaffe, mens øjnene forkæles af vuet gennem de høje glaspartier. Også fra den hyggelige stue sørger de velplacerede vinduer for et godt kig og masser af dagslys. Den store stue har forbindelse til køkken-alrummet, med velholdte lyse elementerne. Endelig er der et bryggers og en afdeling med tre værelser, gæstetoilet og badeværelse. To af værelserne har dør til udsigtsterrassen. I kælderen får I masser af bonuskvadratmeter i form af fire disponible rum, et badeværelse og et viktualierum.

Hasselvej 13,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 216 m2
Værelser
5
Pris 4.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.384 kr Udbetaling 230.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00584 Byggeår 1973 / 1989 Energimærke d Plan 2 Kælder 121 m² Grund 880 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1618357266lobth1618357266@hi1618357266
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg