Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nordtoft 30,
9000 Aalborg

Villa 162 m2 6 rum
Pris 5.999.000 kr

Udsigtsvilla med lækkert terrassemiljø i Hasseris

Denne højtbeliggende udsigtsvilla rummer alt, hvad en moderne børnefamilie kan drømme om – og mere til. Fred og ro på en stille vej, og alligevel tæt på alt: Lukket stisystem til Stolpedalsskolen, skov med løbe- og mountainbike-stier, klatrepark, Zoo, Mølleparken, atletikstadion og KFUM’s baner. Hasseris Bymidtes butikstorv dækker hverdagens behov og ellers er der få minutter til centrum eller City Syd.

Boligen er især kendetegnet ved en gennemtænkt indretning, et helt unikt lysindfald samt et godt samspil mellem inde og ude. Hertil kommer vue’et over Limfjorden samt den lukkede have, hvor bøgehække og masser af stedsegrønt skaber hyggelige rum, hvor man allerede i det tidlige forår kan finde sol og læ.

Fra en stor entré med ovenlys kommer man til spisestuen, som udgør husets knudepunkt og er forbundet med køkkenet og med den store delvist overdækkede træterrasse mod syd, der videre er forbundet med en 30 m2 stor syd-/vestvendt tagterrasse. Begge terrasser med elektrisk markise. Det rummelige, praktisk indrettede parallelkøkken har hyggelig spisekrog med ovenlys, kig til forhaven og den dejligste morgen- og formiddagssol fra det store østvendte vindue. Stuen er en vinkelstue med udgang til terrassen, og her spiller lyset igen en særlig rolle. Fra spisestuen fører en mellemgang videre til husets to store værelser – begge med udsigt over Limfjorden – samt forældresoveværelset. Det rummelige forældresoveværelse har en lang skabsvæg og eget badeværelse med to håndvaske, bruseniche, badekar, håndklædetørrer og nedfaldsskakt til vasketøj. For enden af skabsgangen sender solen sine morgenhilsner gennem glasdøren med den franske altan.

Ud over overetagens 162 m2 får man 162 m2 højloftet (220-25 cm) underetage, som en naturlig fortsættelse af boligen. En centralt placeret, bred dobbeltsvingstrappe forbinder husets to plan. Et 50 m2 stort og lyst multirum med glasdør og vinduer mod haven har utallige anvendelsesmuligheder. Stor velfungerende ABC-brændeovn med muret skorsten. I tilknytning hertil et disponibelt rum på 12 m2. Underetagen rummer desuden et stort kontor, badeværelse, gæsteværelse, køkken/bryggers med vaskesøjle fra Miele samt værksted. Fra underetagen er der direkte adgang til en velisoleret, opvarmet dobbeltgarage med to helt nye fjernstyrede elporte. Garagen er oplyst af LED-armaturer og har både vindue og dør til haven.

Haven med et par frugttræer er nem at passe og grøn året rundt. I hjørnet af baghaven, afgrænset af en bøgehæk: en lille, overskuelig køkkenhave. Bag lågen et stort grønt område med stisystemer, hvor børn trygt kan lege. På østsiden af huset er en solrig lukket gård, hvor det er skønt at opholde sig hele dagen.

Nordtoft 30,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 162 m2
Værelser
6
Pris 5.999.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.839 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00520 Byggeår 1960 / 1981 Energimærke c Plan 2 Kælder 162 m² Grund 788 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1601478637lobth1601478637@td1601478637
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg