Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kornblomstvej 65,
9000 Aalborg

Villa 87 m2 4 rum
Pris 2.995.000 kr

Udsigtsvilla med Aalborgs flotteste panoramaudsigt!

Velkommen til Kornblomstvej 65.

Her får du en spændende villa med den vildeste panoramaudsigt udover vores smukke by, Aalborg. Det er en oplevelse værd i både dagslys og når mørket falder på og byen lyser op.

Boligens 132 etagemeter indeholder i stueplan en velkomstentré med fordelingsgang, separat lyst køkken, vinkelstue med plads til både sofaarrangement og god spisebordsplads. Fra stuen er der udgang til udestue, hvorfra der er udsigt udover byen. Oprindeligt badeværelse og et stort soveværelse – som oprindeligt var to værelser og som nemt kan etableres igen. Derudover er der endnu et værelse.

Kælderen fordeler sig på egen ind- og udgang til for- og baghaven, et bryggers med gode vaskemuligheder, to gode disponible rum og et ekstra badeværelse.

Førstesalen er i dag ikke inddraget til beboelse og her er også udbygningsmuligheder – alt efter hvor meget plads man ønsker.

Udenfor er der en dejlig stor have med flere gode terrasseområder, hvorfra solen kan nydes hele dagen.

Villaen er beliggende tæt på Zoologisk have og Mølleparken, mens de daglige behov også sagtens kan dækkes i nærområdet med blot 300 meter til det nærmeste supermarked. I har kort afstand til Stolpedalsskolen og kan finde en daginstitution indenfor 500 meter, og det vil således være nemt at etablere en enkel hverdag. Aalborg Centrum er blot 2,5 kilometer væk, hvis I ønsker større indkøbsmuligheder og flere kulturelle tilbud, mens det også er nemt at komme på motorvejen og besøge andre landsdele.

Kornblomstvej 65,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 87 m2
Værelser
4
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.888 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00775 Byggeår 1954 / 1998 Energimærke F Plan 2 Kælder 45 m² Grund 742 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1638342681lobth1638342681@td1638342681
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg