Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Gammel Gugvej 37,
9000 Aalborg

Villa 148 m2 4 rum
Pris 2.995.000 kr

Udsigt, indretning og muligheder i Aalborg

Der venter jer en imponerende udsigt over byen mod Aalborgtårnet, mens nærheden til Østerådalen også kan fremhæves. Det bliver også skønt at pakke flyttekasser ud i den nydelige villa med en god opholdsafdeling samt en forældresuite med badeværelse, walk-in-closet og terrassedør. I får også to børneværelser og endnu et badeværelse, mens underetagen giver mere plads. Haven er ugeneret, så her kan I snart tænde op i grillen og nyde jeres grønne idyl.

Det er let at tage cyklen og tilbagelægge de mindre end to kilometer til Aalborg midtby, når I vil en tur i gågaden eller nyde et godt måltid på et af byens mange spisesteder. Skolebørnene skal heller ikke træde særligt meget i pedalerne for at nå frem, og familiens yngste kan I aflevere til fods. På samme vis er der både indkøb, adgang til motorvej og offentlig transport i en radius af bare én kilometer. I fritiden er det Østerådalen, som bliver spændende at udforske.

Villaen har fjernvarme, og som en af de seneste forbedringer kan køkkenet med den sorte marmorbordplade fremhæves. Spisepladsen i køkken-alrummet imponerer med udsigt over Aalborg. Stuen med egeparket står klar med plads til hverdagens samvær og familiefødselsdage, mens den tilknyttede udestue med flisegulv bliver en dejlig læsekrog. Der er også direkte adgang til terrassen, hvor I kan nyde sommerdagene.

Værelsesafdelingen består af to oplagte børneværelser, et badeværelse og forældreafdelingen, hvor I virkelig bliver forkælet med eget badeværelse, walk-in-closet og direkte adgang til terrassen, så yogamåtten kan tages med ud i solen. Spindeltrappen leder jer til kælderen, som giver flere muligheder.

Udendørs er det fliseterrassen, der først og fremmest gør sig bemærket, for her kan I få plads til at samle familie og venner. Den nemme have er ugeneret og etableret, så også legende børn får glæde af de grønne rammer. Et andet plus er garagen.

Gammel Gugvej 37,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 148 m2
Værelser
4
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.171 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00596 Byggeår 1957 / 2002 Energimærke C Plan 2 Kælder 90 m² Grund 595 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg