Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Stationsvej 13, st. tv.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 74 m2 2 rum

Treværelses lejlighed med stor terrasse nær naturskønne områder

Det gode liv ligger lige for, hvis denne treværelses lejlighed i Nørresundby bliver jeres. Her kommer I til at bo tæt på flere gode indkøbsmuligheder, en kort gåtur fra naturskønne områder som Lindholm Strandpark og Lindholm Søpark, og samtidig kan I glæde jer over blot at være en kort cykeltur væk fra Aalborgs hyggelige centrum.

Lejligheden er beliggende nederst i den nyrenoverede ejendom, som bl.a. præsenterer sig med en pæn hvid facade der er renoveret i 2020, nymalet tag, nyere vinduer og belægning.

Selve lejligheden fremstår lys og venlig, og rummene er regulære og nemme at indrette. I bydes velkommen i en rummelig entré, som også fungerer som fordelingsgang til de øvrige rum. I det lyse køkken er der god plads til at tilberede aftensmaden, og så er der også her fundet plads til en kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

I stuen er der god plads til både at samles om spisebordet eller slænge sig i sofaen. Fra stuen kan I fortsætte ud på den store overdækkede terrasse, hvor der er god plads til at skabe et hyggeligt uderum med plads til afslapning og gode grillaftener. Endelig er der to værelser og et pænt badeværelse.

Udenfor er der god plads til at parkere bilen på den fælles parkeringsplads eller i garagen, som der er brugsret til, og skal I med offentlig transport er I tæt på både busstop og toget på Lindholm Station.

Endvidere er der værd at bemærke de lave fællesudgifter, som er inkl. både vand og varme!

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Stationsvej 13, st. tv.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 74 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00806 Byggeår 1920 / 1965 Energimærke D Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1638338682lobth1638338682@td1638338682
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg