Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Vesterbrogade 6A, 1. TH.,
9400 Nørresundby

Andelsbolig 75 m2 3 rum

Tre værelser og to altaner i en indflytningsklar lejlighed med udsigt til Limfjorden

Forældrekøb tilladt!

Du har nu mulighed for at overtage denne skønne treværelses lejlighed i Nørresundby, der byder på to altaner og en herlig udsigt til Limfjorden. Lejligheden er placeret i en historisk ejendom fra 1939, som huser en af Nordjyllands sundeste andelsboligforeninger. Foreningen er professionelt administreret og har en solid opsparing. I ejendommen er der fælles vaskekælder, cykelkælder og en fælles have.

Med adresse på Vesterbrogade 6A får du en god beliggenhed i byen, samtidig med at du er tilbagetrukket fra trafikken. I gåafstand fra boligen finder du både Føtex, Rema 1000, SuperBrugsen og Fakta, og du kan hoppe på bussen lige udenfor døren. Ejendommen ligger ned til fjorden og fjordparken, og efter en kort cykeltur er du i Aalborg centrum.

Du bliver budt velkommen i en stor fordelingsentré med masser af garderobeplads. Herfra er der adgang til lejlighedens hjerterum, som utvivlsomt er de to stuer, hvoraf den ene af stuerne nemt kan indrettes til et ekstra værelse. Herfra brager lyset ind fra de store vinduespartier. Fra den ene af stuerne er der adgang til en stor vestvendt altan, hvorfra I kan nyde solen og den pragtfulde udsigt til Limfjorden.

Lejligheden er ydermere indrettet med et rummeligt soveværelse med udgang til den østvendte altan, et stort badeværelse, der er renoveret i 2017 samt et fint og funktionelt køkken med integreret opvaskemaskine. Her er masser af skabsplads og albuerum. Med til lejligheden hører desuden et depotrum i kælderen.

Lyder denne lejlighed interessant? Så kontakt os for en fremvisning!

Vesterbrogade 6A, 1. TH.,
9400 Nørresundby

Type Andelsbolig Boligareal 75 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00506 Byggeår 1939 Energimærke d Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1597330603lobth1597330603@td1597330603
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg