Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Vinderupvej 18,
9220 Aalborg Øst

Villa 127 m2 4 rum
Pris 2.398.000 kr

Totalrenoveret villa i naturskønne omgivelser

I landidylliske Nørre Tranders, lidt uden for Aalborg, ligger denne villa, der takket være en totalrenovering fra 2018-2020, har en flot, stilren fremtoning overalt. Her får I skønne kår i det lækre køkken-alrum, og med en stue i åben forbindelse er samværet med garanti sikret. Ude får I fornøjelsen af en stor, lukket have, hvor I trygt kan lade børn eller hund rende frit.

Boligen er lige til at flytte ind i, og i hele stueetagen breder sig gulvvarme under de store, kvadratiske fliser, mens der er monteret nye radiatorer på førstesalen. Alt inventar emmer af et strømlinet design, og der er installeret lynhurtigt fibernet i alle rum.

Opholdsmiljøet med køkken og stue integreret giver jer et fantastisk rum at samles i. Her vil I opleve et rigt lysindfald fra de mange vinduespartier og terrassedøren, der samtidig udvider det oplevede boligareal, når den åbnes op på lune dage. Køkkenets smarte, mintgrønne fronter ledsages af lædergreb, og bag halvøen kan I oplagt placere et par barstole, så de nysgerrige kan følge med i madlavningen. Et smagfuldt badeværelse med glasafskærmet regnbruser fuldender etagen.

Førstesalen imponerer med loft-til-kip, synlige bjælker og en rummelig repos, der eksempelvis kan anvendes til et lille hjemmekontor. Her er også to værelser, hvoraf det største kan opdeles i to, da der allerede er trukket stik og internet til dette.

Haven byder på et stort terrassemiljø, der strækker sig helt hen til køkkenhaven, mens I bagtil har en dyb, aflukket have med frugttræer og hønsegård. På matriklen finder I også en god garage og et udhus med et bryggers.

Fra adressen finder I Herningvej Skole, pasningstilbud og sportsaktiviteter inden for en radius af en kilometer, og bare fem minutter i bil leder jer til indkøbsmuligheder.

Kontakt os for en fremvisning!

Vinderupvej 18,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 127 m2
Værelser
4
Pris 2.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.202 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00556 Byggeår 1927 Energimærke c Plan 2 Grund 1.018 m²

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1606281065lobth1606281065@bak1606281065
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg