Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Væverensvej 38,
9000 Aalborg

Villa 135 m2 5 rum
Pris 5.295.000 kr

Totalrenoveret murermestervilla i det attraktive Kærby i Aalborg

Velkommen til denne smukke murermestervilla i Aalborgs attraktive kvarter Kærby, hvor både bolig og beliggenhed er i særklasse. Huset er gennemrenoveret inde såvel som ude i 2018/2019 med respekt for den oprindelige, herskabelige stil, og resultatet er et lyst og lækkert hjem i kvalitetsmaterialer. I kan se frem til tre velindrettede etager, og så får I også glæde af en virkelig dejlig og solrig have med gode terrassemiljøer.

Beliggenheden er blandt de bedste i Aalborg, og I bosætter jer direkte op til Ådalen med den skønne natur, hvor fritiden kan nydes. Derudover er der blot ti minutters gang til centrums mange fristelser i form af shopping, lækre spisesteder og kulturelle oplevelser. Endelig får I kort vej til hverdagens fornødenheder, og inden for en radius af én kilometer finder I skole, pasningstilbud, indkøb og busstoppested.

Villaen fra 1931 toner frem med en flot, pudset facade og hvide, småsprossede vinduer. For enden af indkørslen kan bilen parkeres i carporten.

Indenfor får I fantastiske rammer om samværet i det store opholdsmiljø, hvor stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse, hvilket skaber et gennemgående lysindfald. Rummene prydes af yderst elegant stukkatur, fritlagte bjælker og brede plankegulve, og køkkenet fra Invita matcher stilen med de hvide, udskårne fronter, træbordpladen og porcelænsvasken fra Blanco. Bemærk også de smukke, buede vinduer i stuen.

Det ene værelse ligger i stueplan, og dertil supplerer førstesalen med to lyse og rummelige værelser samt et moderne badeværelse. 1. salen var oprindelig med tre værelser, så det er nemt at etablere et værelse igen, da døren er bevaret. Sidst, men bestemt ikke mindst, råder I over 95 m2 i den særdeles anvendelige kælder med blandt andet et bryggers, et badeværelse, et multirum og et eksklusivt vinrum med biopejs.

Haven er meget privat og idyllisk anlagt med gamle træer og nydelige bede, og de lækre terrassemiljøer bliver uden tvivl omdrejningspunktet for mange skønne stunder om sommeren.

Væverensvej 38,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 135 m2
Værelser
5
Pris 5.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.632 kr Udbetaling 265.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00846 Byggeår 1931 / 1946 Energimærke C Plan 3 Kælder 95 m² Grund 697 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg