Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Agertoften 20A, ST.,
9200 Aalborg SV

Ejerlejlighed 72 m2 3 rum
Pris 1.595.000 kr

Totalrenoveret lejlighed med egen terrasse og gode parkeringsforhold

På hjørnet af Agertoften og Scheelsmindevej finder vi denne renoverede lejlighed fra 2017 i et roligt villakvarter og med gode parkeringsmuligheder.

Vi bydes velkommen i en lys entre, hvor der er plads til at stille sko og overtøj. Fra entréen er der kig ind til lejlighedens store, lyse køkken alrum igennem glasvæggene samt glasdøren som gør at der kan strømme masser af lys igennem ind i køkken alrummet, som også hjælpes på vej af lysindfaldet fra terrassedørene.

Du træder ind i køkken alrummet og har køkkenet på din venstre side og til højre kan du gå ind til lejlighedens soveværelse. Soveværelset har god plads til seng samt stort garderobeskab, som det i dag er indrettet med.

Køkkenet er lyst og lækkert og har masser af opbevaringsplads. Ydermere har køkkenet alt i hårde hvidevarer. Det lyse og store køkken alrum har plads til det hele. Både det store spisebord til middagsselskaberne og til en stor sofa hvor man rigtig kan slappe af med en god bog eller film. Fra stuen kan man træde ud på den sydvestvendte terrasse, hvor der er mulighed for grill og hygge i solen.

Ydermere kan man fra stuen gå ind til lejlighedens andet værelse samt badeværelset. Værelset benyttes i dag som kontor, men kan også sagtens anvendes til eventuelt børneværelse. Mulighederne er mange. Badeværelset er lyst og lækkert med stor bruseniche og vaskemaskine.

Der er rigtig gode parkeringsmuligheder lige ud foran døren, så du skal ikke gå særlig mange meter, før du træder ind i lejligheden.

Velkommen indenfor!

Agertoften 20A, ST.,
9200 Aalborg SV

Type Ejerlejlighed Boligareal 72 m2
Værelser
3
Pris 1.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.659 kr Udbetaling 80.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00405 Byggeår 1961 / 1993 Energimærke e Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586451865lobth1586451865@bk1586451865
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg