Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Forårsvej 18, 1.,
9220 Aalborg Øst

Ejerlejlighed 95 m2 3 rum
Pris 1.345.000 kr

Totalrenoveret lejlighed i skønne omgivelser

Ejerlejligheden her er beliggende i den østlige del af Aalborg, blot 4 kilometer fra Aalborg Centrum. Derudover er boligen tæt beliggende på skole, indkøb, fritidsaktiviteter og i cykelafstand til Aalborg Universitet.

Ejendommen præsenterer sig flot som hvidmalet og med nyere tag. Til hver ejerlejlighed er der en carport og et fællesareal, som på nuværende tidspunkt består af grus.

Til ejerlejligheden starter du i en autentisk trappeopgang som fører op til 1. salen. I lejlighedens køkken mødes man af afhøvlede trægulve, fine hvide elementer og gode hårde hvidevarer. Badeværelset er lyst og åbent, med bruseniche samt vaskemaskine. Lejligheden har et godt soveværelse, et godt ekstra værelse eller kontor og en stue, ligeledes med afhøvlede trægulve som i køkkenet. Fra stuen er der udgang til en stor sydvendt terrasse med adgang til fællesarealerne.

Lejligheden står nyrenoveret med nye elementer og nymalet, og er derfor indflytningsklar til når du har brug for en ny bolig.

Dette er en ejerlejlighed som bestemt er et kig værd.

Giv os et kald og hør nærmere.

Forårsvej 18, 1.,
9220 Aalborg Øst

Type Ejerlejlighed Boligareal 95 m2
Værelser
3
Pris 1.345.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.032 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00018 Byggeår 1904 Energimærke d Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1590786341lobth1590786341@bak1590786341
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg