Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Årestrupsvej 26, 2. MF.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 54 m2 2 rum
Pris 1.098.000 kr

Totalrenoveret 2Ver med flot newyorker-stil i Vejgaard

Går du med flyttetanker, og er du på udkig efter en bolig, som lige har dét der ekstra? Så er denne toværelseslejlighed i Vejgaard et rigtig godt bud. I 2016 blev alt nemlig renoveret, så du flytter ind i nye og funklende rammer, hvor stilen er utroligt gennemført med rå newyorker-elementer. Størrelsesmæssigt egner boligen sig fint til singlen eller et kærestepar.

Træd ind i entréen, som har god plads til hylder og knagerækker, så her kan du stille sko og jakke fra dig. På venstre hånd får du adgang til badeværelset med flotte, rå murstensvægge over for brusenichens store, sandfarvede klinker, hvor du kan snuppe et hurtigt bad under regnbruseren efter en løbetur. Soveværelset har samme hvidmalede murstensvægge, mørkt gulv og et vindue mod syd.
Stuen fungerer som et alrum til køkkenet, hvor du kan nyde den nemme forbindelse, når aftensmaden står rygende klar. Her folder den industrielle storbystil sig særligt tydeligt ud med den karakteristiske skifervæg i changerende farver, og fortsætter du ud i Designa-køkkenet, står det lækre LG-amerikanerkøleskab klar med isterninger og en svalende drink på en varm sommerdag. Fra vinduerne kan du nyde udsigten til Aalborgs tage og de hyggelige grønne områder ved kælkebakken.

Du overtager en lejlighed, som har nyt el-system, lysdæmperfunktion i alle rum, gulvvarme på badeværelset og surroundsound i stuen. I gangen er der mulighed for at installere vaskemaskine, mens du i kælderen har mulighed for at opmagasinere møbler eller bøger i det aflåste rum. Ejerforeningen er velfungerende og har en sund økonomi.

Beliggenheden er også helt i top, for der er under et kvarters cykeltur til henholdsvis midtbyen og AAU, mens du kommer til Vejgaard Bymidte på godt fem minutter.

Ring for en fremvisning.

Årestrupsvej 26, 2. MF.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 54 m2
Værelser
2
Pris 1.098.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.964 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00149 Byggeår 1967 Energimærke c Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1569202497lobth1569202497@bc1569202497
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg