fbpx
Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Højmarken 5,
9270 Klarup

Villa 172 m2 4 rum
Pris 2.645.000 kr

Totalistandsat villa med stort værksted og ideel adresse i Klarup

Drømmer du om en fuldstændig indflytningsklar villa, der udfolder sig med et stilrent udtryk og en moderne indretning? Er du samtidig på jagt efter en beliggenhed, der kobler byens muligheder med landlivets friske luft og åbne vidder? Så tag et nærmere kig på denne flotte familievilla i Klarup, der siden 2012 er gennemgribende istandsat.

Villaen er opført i 1956 og breder sine 172 kvadratmeter over halvandet plan med fire gode værelser og et skønt, åbent køkken-alrum, hvorfor den er ideel til familielivet. Adressen ligger tilmed i et børnevenligt område med udsigt over grønne marker og alt, hvad I skal bruge lige ved hånden. I finder således indkøbsmuligheder, daginstitution, idrætsfaciliteter og skole inden for en radius af én kilometer. I kan hurtigt cykle til vandet eller Lundby Bakker, og som prikken over i’et tager turen til Aalborg centrum mindre end tyve minutter i bil.

Bilen kan I parkere i carporten, der ligger ved siden af en stor, isoleret garage, der er ideel som værksted. Herfra kan I gå direkte ind i bryggerset, der er elegant udført med sorte, grebsfrie elementer fra Kvik samt vaskefaciliteter i arbejdsvenlig højde. Det velekviperede køkken viderefører samme design, ligesom begge rum har gulvvarme. I køkkenet er der endvidere en almindelig ovn, en kombiovn, en induktionskogeplade og en køkkenø, hvor jeres gæster kan få et glas kølig hvidvin, mens middagen serveres. Derudover byder stueetagen på en rummelig stue, to regulære værelser og et lækkert badeværelse.

På førstesalen finder I en lille repos og to værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg. Endelig rummer kælderen et mindre, disponibelt rum. Udenfor kan børnene lege på græsplænen, mens I slapper af på den enorme træterrasse, der byder på masser af sol.

Ring for en fremvisning.

Højmarken 5,
9270 Klarup

Type Villa Boligareal 172 m2
Værelser
4
Pris 2.645.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.239 kr Udbetaling 135.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00094 Byggeår 1956 / 1985 Energimærke d Plan 2 Kælder 6 m² Grund 716 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1548126935lobth1548126935@bk1548126935
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg