Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Martinus Rørbyes Vej 14,
9000 Aalborg

Villa 151 m2 5 rum
Pris 3.695.000 kr

Topmoderne villa i Aalborg med skøn solgård og godt anneks

Tænk sig at bo i et topmoderne hjem, hvor alt bare spiller samtidig med at have storbyens mange tilbud inden for rækkevidde. Alt dette kan I glæde jer over, hvis denne villa i Vejgaard bliver jeres. En vellykket planløsning giver jer tre soveværelser og et luftigt opholdsrum, mens en fantastisk solgård har adgang til et indbydende anneks med tekøkken og toilet.

Fra hoveddøren har børnene har ikke langt til skole, som kan nås med fem minutters cykeltur på jernhesten. Inden for en radius af én kilometer er der desuden flere supermarkeder, så I kan roligt lade bilen stå. Nytorv, cafémiljøerne og alle kulturseværdighederne ligger ligeledes tæt på.

Ejendommens er opført i 1953, men løbende istandsættelse og modernisering giver jer ude som inde et hjem i tidssvarende stil. Samtlige 151 kvadratmeter er veldisponerede, mens et smagfuldt gulv og loftspots præger de fleste rum.

Det ene soveværelse har eget walk-in-closet og udgang til den solrige terrasse – det oplagte forældrerum. Det fantastiske badeværelse giver jer to fritstående håndvaske, en lækker bruseniche samt udgang til solgården. Enhver teenagers drøm går i opfyldelse i annekset, hvor de kan have deres egen hybel og invitere vennerne over.

Opholdsrummet er et kapitel for sig: Her er ikke sparet på boligkomforten og store vinduespartier tilføjer masser af lys til det åbne rum. I bemærker straks det velekviperede køkken, som er stilfuldt indrettet med hvide, grebsfrie elementer samt en lang bordplade, hvor familien kan samles om madlavningen. Æstetik og funktionalitet indgår kort sagt i et smukt samspil. Efter middagen kan I samles og i fællesskab dase foran fjernsynet i stuen, der har biopejs, eller nyde udelivet i haven og på terrasserne.

I skal ikke læse om denne villa – I skal opleve den. Kontakt os for en fremvisning.

Martinus Rørbyes Vej 14,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 151 m2
Værelser
5
Pris 3.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.769 kr Udbetaling 185.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00468 Byggeår 1953 Energimærke e Plan 2 Kælder 11 m² Grund 908 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1590786374lobth1590786374@td1590786374
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg