Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Schleppegrellsgade 50, 1. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 89 m2 3 rum
Pris 2.095.000 kr

Toplækker lejlighed i renoveret ejendom i Vestbyen

Denne førstesals lejlighed i Vestbyen imponerer allerede ved første øjekast – grundet en omfattende renovering, der blev afsluttet i 2019, matcher indretningen fuldt ud, hvad man ser i nyere boliger, men samtidig får du også den sjæl og charme, som kun de ældre boliger har.

Beliggenheden i en sidegade til Kastetvej kan næsten ikke blive bedre, for få minutters gang fører til Vestre Bådelaug og promenaden langs Limfjorden, som du kan følge helt ind til centrum. Derudover bor du nær Fitness World, Haraldslund og Friluftsbadet. Der ligger også et fint udvalg af dagligvarebutikker, take-away’s, Aalborg Street Food og den populære Café Ulla Terkelsen få minutters gang fra boligen. Vil du med bussen stopper den 100 meter fra ejendommen, og efter knap 700 meter står du ved Vestby Station.

Den moderniserede lejlighed har blandt andet fået nye gulve, nyt badeværelse og kvalitets hårde hvidevarer fra Siemens, det meste i forbindelse med den store renovering. Ligeledes er det også værd at nævne, at alle elinstallationer er gennemgået og lovliggjort. Kvadratmeterne er fordelt over to stuer, der er adskilt af franske døre, men har du brug for et ekstra værelse, kan der nemt lukkes til mellem de to rum – dermed bliver lejligheden delevenlig. Den ene stue har i øvrigt en charmerende karnap, som er ideel til en hyggelig læsekrog, og det rummelige køkken er udført i mørke og lyse toner, hvilket giver et stilrent udtryk. Ved køkkenet er der tilmed et aflukke med vaskemaskine med tørrefunktion, så det bliver ingen sag at ordne vasketøjet. Endelig har boligen et stort værelse og et rigtig flot badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, Unidrain og regnbruser. Badeværelset har endvidere fået helt ny kloak i forbindelse med renoveringen.

Selve ejendommen er også opdateret i 2019 med modernisering af facaden, opgangen og opsætning af LED-lys i gården. Her er der en solrig oase med havemøbler til fælles brug, og endda har ejendommen cykelkælder, ligesom du får to kælderrum og et loftrum.

Schleppegrellsgade 50, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 89 m2
Værelser
3
Pris 2.095.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.735 kr Udbetaling 105.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00759 Byggeår 1930 Energimærke C Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1638336885lobth1638336885@bc1638336885
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg