Kort
Galleri
Fuld skærm

Sejlflodgårdsvej 50,
9280 Storvorde

Helårsgrund 0 m2 rum
Pris 1.312.010 kr

Tofthøjen – en grund til at bygge livet på!

Tofthøjen er;
– et smukt sted, hvor du og din familie kan skabe en fremtid
– et praktisk sted, hvor infrastrukturen fungerer
– blot 20 minutter fra Aalborg

Tofthøjen ligger på toppen af det populære Sejlflod-Storvorde område, og nu er der helt eksklusivt udstykket byggegrunde her.

Et begrænset antal
Udstykningen af Tofthøjen rummer 59 byggegrunde, der hver har sin charme. Terrænet og naturen gør, at udstykningerne er spændende og har karakter – med stigning i landskabet og kuperet terræn, får du udsigt over landskabet og udsyn til Limfjorden.

Byggegrundene er placeret højt i terrænet, hvilket giver den perfekte beliggenhed – både i forhold til udsyn, skoven, regn og grundvand – men også i forhold til at være tæt på Tofthøjskolen, boldbaner og et nydesignet lege- og fællesareal.

Byg tæt på Aalborg
Der er ikke mange muligheder for at bygge så tæt på Aalborg. Derfor er det også en enestående chance, der nu bliver mulig med de nye udstykninger på Tofthøjen. Området ligger kun 20 minutters kørsel fra Aalborg. Det er noget helt særligt, at naturen og udsigten kan være så tæt på byen – og det faktisk at muligt at bygge et drømmehus her til en overskuelig pris.

Fakta om grunden
– Bebyggelsesprocent: 30%
– Max. byggehøjde: 8,5 meter
– Max antal plan: 2
– Gældende lokalplan: 8-1-103
– Byggepligt: Nej

Book en fremvisning eller tag ud og se udsigtsposten, hvorfra du kan se din udsigt til de åbne vidder og vue til Limfjorden.

Se mere her:

Se mere her

Sejlflodgårdsvej 50,
9280 Storvorde

Type Helårsgrund Boligareal 0 m2
Værelser
Pris 1.312.010 kr Ejerudgift pr.md. 898 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00972 Grund 749 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg