Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Svalegårdsvej 67,
9000 Aalborg

Villa 235 m2 7 rum
Pris 5.998.000 kr

Yderst charmerende villa med tilhørende separat lejlighed i Hasseris

Nær Kridtgraven i Hasseris ligger denne charmerende rødstensvilla, hvor den del, som tidligere har fungeret som købmandsforretning, er bygget om til en fin, toværelses lejlighed. I får dermed et hjem med masser af sjæl og charme kombineret med flotte, moderne renoveringer. Villaen i tre etager fordeler sig over en rigtig god planløsning, der matcher børnefamiliens behov. Hertil kommer en pragtfuld, lukket have med solrige terrasser.

I bosætter jer med kort gåafstand til Kridtgraven og fjorden, ligesom området byder på fine stisystemer. Bussen holder næsten lige uden for hoveddøren, og så finder I skole, daginstitution, idrætshal og indkøb inden for kort afstand. Endelig tager det blot et kvarter på cyklen til Aalborg Banegård og centrums mange tilbud.

Villaen fra 1951 toner frem i en klassisk murermesterstil med en rød murstensfacade, hvidsprossede vinduer og et nyere tag. Dertil kommer en stor garage med elport samt et godt værksted.

I stueplan dedikeres de fleste kvadratmeter til det åbne opholdsmiljø, som udgøres af en stue og et køkken-alrum. Invita-køkkenet er elegant udført med hvide, grebsfrie fronter, og så lettes madlavningen af lækre løsninger såsom en Quooker. I stueplan venter også et gæstetoilet og et værelse, som suppleres af førstesalen, der rummer fire værelser og et pænt badeværelse med brus. Den renoverede kælder byder på tre disponible rum, et bryggers og et toilet.

Lejligheden som er på 89 kvm er ombygget i 2015, består af en stue og et køkken ud i ét samt et soveværelse og et badeværelse med brus. Hertil hører tillige egen parkeringsplads og mulighed for at bruge den lukkede forhave. I kan vælge at udleje lejligheden eller anvende den til liberalt erhverv.

Haven er anlagt med smuk beplantning og flere små hyggekroge, mens sommeren kan nydes ugeneret på den sydvendte og delvist overdækkede terrasse.

Svalegårdsvej 67,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 235 m2
Værelser
7
Pris 5.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.866 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00903 Byggeår 1951 / 2001 Energimærke C Plan 3 Kælder 80 m² Grund 982 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg