Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Høje Nibe 6,
9240 Nibe

Villa 277 m2 6 rum
Pris 5.695.000 kr

Sublim villa med fantastisk udsigt over Limfjorden

Store glaspartier inviterer Limfjorden helt ind i den moderne villa, som ligger velplaceret i Nibe nær Skalskoven og alt til hverdagen. På samme vis tager det ikke mere end omtrent et kvarter at nå City Syd i Aalborg. Den toplækre villa er opført i 2009 og tilbyder absolut fantastiske rammer om jeres tilværelse med alt fra køkken-alrum til en attraktiv forældresuite – altsammen fordelt over to plan med interiør, der fuldt ud matcher tidens trends.

Boligen imponerer allerede udefra, hvor den lyse facade præges af de markante glaspartier, og en tydelig vision om at skabe et hjem, der er noget helt særligt. Indendørs møder I en soveafdeling i stueplan med tre værelser samt to badeværelser, hvoraf ét er koblet på forældesektionen, som også har walk-in-closet. Etagen fuldendes af et bryggers. Videre ovenpå åbenbarer sig et opholdsmiljø i egen liga med en storslået udsigt, der lader øjnene hvile på Limfjorden. Her fordeler kvadratmeterne sig over et stilrent køkken med en stor ø, en hyggelig stue og et værelse med walk-in-closet – alle tre sektioner har udgang til altaner. Til sidst skal I se kælderen, som er etableret med to disponible rum.

Den nemme have er anlagt med græsplæne og en terrasse mod syd, ligesom der er en stor, integreret carport foran ejendommen.

Det tager ikke lang tid at cykle til vandet fra adressen, og dermed kan I hurtigt nå lystbådehavnen og Nibe Strand, hvor sommerdagene fyldes med svømmeture og lækre is. I en radius af omtrent halvanden kilometer finder I både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, så det bliver ingen sag at planlægge den travle hverdag. Ligeledes er der busstoppested nær boligen med forbindelser direkte til Aalborg. Beliggenheden er tilmed præget af den smukke natur i Skalskoven, som giver anledning til løbeture og udflugter med børnene.

En villa i særklasse, som skal opleves!

Høje Nibe 6,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 277 m2
Værelser
6
Pris 5.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.508 kr Udbetaling 285.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00693 Byggeår 2009 Energimærke B Plan 3 Kælder 66 m² Grund 702 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg