Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Birkekrogen 10,
9280 Storvorde

Villa 253 m2 5 rum
Pris 1.695.000 kr

Stor villa på en lukket vej i Lillevorde

Omgivet af skøn natur i den hyggelige landsby Lillevorde ligger denne indbydende villa forenden af en lukket og rolig stikvej. Huset er løbende renoveret i 2021-2022 og har et lavt varmeforbrug. Boligen byder på en spændende planløsning fordelt over halvandet plan med et væld af indretningsmuligheder. Dertil kommer en stor, dejlig have og en dobbelt garage med massere af plads.

Med adresse på Birkekrogen 10 bosætter I jer ganske roligt og naturskønt på den lukkede villavej, hvorfra et fint stisystem fører til flere skønne villaområder. Endvidere holder skolebussen lige ude ved vejen, samt busforbindelser til Aalborg busterminal. Derudover bringer bilen jer hurtigt til indkøb i Gistrup eller Klarup, og vil I en tur til storbyen, tager det blot 20 minutter bag rattet til Aalborg C.

Villaen er opført i 1972, og siden er der sket en del moderniseringer gennem tiden. Under den nylige renovering er der blandt andet skiftet tag og isoleret jf. 2022 lovkrav, mens endegavlen er blevet forsynet med sortrammede KPK-vinduer og døre. Endelig blev haven omlagt, og der blev lagt granitskærver i indkørslen.

I stueplan kan I se frem til et åbent opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i en skøn forening. Her kan familien nemt samles om hverdagens forskellige aktiviteter samt hyggelige stunder i weekenden, og i sommerhalvåret kan I lade terrassedørene stå på vid gab. Hertil kommer to fine værelser og et rum som er oplagt til walk-in-closet eller ekstra værelse, samt et bryggers og et rummeligt badeværelse med både brus og badekar.

Førstesalen består af en stor, lys repos med nye troldtekt-lofter og et stort råt rum som er lige til at gå til, med et væld af muligheder. Der er både mulighed for at etablere en gildesal eller værelser og et badeværelse, eller noget helt tredje, det er kun fantasien som sætter grænser (se “evt. 1. sal” plantegning). Der er derfor rig mulighed for at udleve flere af jeres boligdrømme her.

I sommerhalvåret vil I helt sikkert tilbringe en masse tid i haven, som er nem at passe. Her er der plads til børnenes legeredskaber på plænen, mens fliseterrassen indbyder til afslapning under åben himmel.

Birkekrogen 10,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 253 m2
Værelser
5
Pris 1.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.177 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00951 Byggeår 1972 Energimærke C Plan 2 Grund 1.618 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg