Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Myrtevej 13,
9293 Kongerslev

Villa 154 m2 4 rum

Stor villa med masser af plads på lukket villavej

Stor og spændende villa i attraktivt kvarter i hjertet af Kongerslev. Villaen, der er skønt beliggende på en blind villavej, har masser af plads – blandt andet tre værelser, et soveværelse og et lille kontor.

I bydes velkommen inden for i stor og praktisk bryggers/entré, der går ud i fordelingsgang, hvorfra der er adgang til tre regulære og gode værelse, et stort soveværelse samt husets badeværelse med blandt andet karbad.

Fra bryggerset er der adgang til husets nyere køkken med blandt andet superflotte trægulve, indbygningsovn og masser af skabsplads. I køkkenet er der rigeligt med spiseplads.

Fra køkkenet er der adgang til husets store, flotte og lyse stue med brændeovn. Ved siden af stuen findes et lille ekstra værelse – et perfekt lille rum til eksempelvis kontor.

Udenfor har huset sit eget ekstra rum i form af en stor flisebelagt og solrig terrasse, der er husets puls i sommermånederne. En del af terrassen er overdækket. Haven er lukket, og meget nemt at holde med græsplæne, træer og buske. Nyere naturgasfyr. Desuden har huset garage.

Huset er beliggende i et attraktivt villakvarter centralt i Kongerslev, der er en lille hyggelig by med et pænt udvalg af butikker, en god skole fra børnehaveklasse til 9. klasse, institutioner, foreninger og en velfungerende idrætsforening.

Kongerslev er beliggende cirka 25 kilometer fra Aalborg, og cirka fem kilometer øst for byen strækker den 55 km² store og meget betagende Lille Vildmose sig. Desuden er Kattegat og dermed Østkystens meget børnevenlige badestrande kun 10 kilometer væk.

Vi glæder os til at vise jer Myrtevej 13, Kongerslev – perfekt til børnefamilien eller andre, der gerne vil have rigelig plads at boltre sig på…

Myrtevej 13,
9293 Kongerslev

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00190 Byggeår 1975 Energimærke c Plan 1 Grund 970 m²

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1582078580lobth1582078580@bak1582078580
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg