Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

H.A. Brorsons Vej 10,
9000 Aalborg

Villa 204 m2 5 rum
Pris 3.495.000 kr

Stor, veldisponeret villa med skønt lysindfald og lukket have

I Vejgaard får børnefamilien skønne rammer i denne store villa med hele 298 etagemeter, der fordeler sig over en veldisponeret overetage og en god, højtliggende underetage. Hjemmet kendetegnes af brede vinduespartier med et dejligt lysindfald og masser af plads med fire værelser og indbydende opholdsrum.

Fra adressen i det rolige område med søde naboer har I busforbindelse til og fra bymidten. I er tæt på indkøbsmuligheder, den nye havnefront, supersygehuset, og så ligger I mellem to folkeskoler og flere daginstitutioner.

Ejendommen fik i 2009 udskiftet hoved- og terrassedør, mens vinduer i overetagen sidenhen er isat, ligesom der er ny stern og frontbeklædning i vedligeholdelsesfrie materialer. Badeværelset er renoveret i 2013 og underetagen i 2017-18, hvor vægge er istandsat, Troldtekt-lofter er opsat og toilettet moderniseret.

Inden døre vil I opleve en meget åben planløsning med en fantastisk rumsammenhæng. Samlingsstedet er den enorme stue, der nemt har plads til 20 gæster. uden at I skal rykke rundt på sofaerne ved den indbyggede brændeovnsindsats. Her er husets 70’er stil bibeholdt med den oprindelige stenvæg, og så giver de mange glaspartier kig til terrassen, som også kan tilgås. Madlavningen tager form i det pæne, ældre Uno Form-køkken med albuerum langs bordpladen og en spisekrog. Har I brug for mere plads, er der et viktualierum/bryggers i forlængelse.

Resten af stueplanet byder på fire værelser, hvoraf det ene har skabsvæg og udgang til terrassen. Hertil kommer et gæstetoilet og et badeværelse med gulvvarme. Den yderst anvendelige underetage med højt til loftet råder over et gæstetoilet, et værksted, et multirum med egen indgang og et disponibelt rum.

På matriklen finder I en garage foruden værksted og opbevaringsrum, mens I også har glæde af en lukket og sydvestvendt have.

Book en fremvisning.

H.A. Brorsons Vej 10,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 204 m2
Værelser
5
Pris 3.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.275 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00302 Byggeår 1973 Energimærke d Plan 2 Kælder 94 m² Grund 854 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg