Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vesterbro 19B, 1. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 74 m2 2 rum
Pris 1.445.000 kr

Stor to værelses lejlighed med to altaner midt i byens pulserende byliv

Nu har du muligheden for at blive den næste ejer af denne store to værelses lejlighed med to altaner på Vesterbro.

Med en stor opholdsstue og et godt soveværelse, er lejligheden ideel til singlen eller parret, der gerne vil bo nær byens mange muligheder og grønne områder. Med beliggenheden midt i Aalborg centrum har du alle hverdagens bekvemmeligheder lige udenfor hoveddøren. De stemningsfulde gågader, Havnefronten, byens forskellige kulturtilbud og cafémiljøer – og ikke mindst de mange indkøbsmuligheder. Ligeledes er der blot ti minutters gang til Aalborg Banegård.

I den store stue strømmer dagslyset uhindret ind hele dagen og danner en perfekt ramme om det sociale liv. Med en stor vindueskarnap og direkte udgang til en østvendt altan, kan du til enhver tid udvide dit private rum og rykke udenfor med morgenkaffen.

I lejlighedens lyse Invita-køkken er pladsen udnyttet optimalt. Her er både godt med bordplads, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til en skøn altan, hvor solskinsdagene kan nydes.

Lejligheden ligger i en velfungerende ejerforening, hvor der er styr på økonomien.

Er denne lejlighed lige noget for dig? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Vesterbro 19B, 1. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 74 m2
Værelser
2
Pris 1.445.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.863 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00654 Byggeår 1938 Energimærke D Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1638337937lobth1638337937@bc1638337937
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg