Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hobrovej 100,
9000 Aalborg

Villa 192 m2 7 rum

Stor og indflytningsklar rødstensvilla i Aalborg

Den perfekte kombination af familie- og byliv ligger og venter på Hobrovej i det sydlige Aalborg. Her finder I nemlig en velholdt og ikke mindst rummelig ejendom med en stor og lukket have.

Den gode beliggenhed gør, at det bliver let at få skruet en velfungerende hverdag sammen. Indkøb kan klares få skridt fra døren i den lokale Spar, mens børnene får en tur på under en kilometer til Vester Mariendal Skole. Hvis I har helt små børn, bliver det også let at hente og bringe med blot en halv kilometer til Børnehuset Provstejorden. Det pulserende byliv i centrum af Aalborg ligger 2,5 kilometer væk, hvilket let kan klares på cyklen eller med offentlig transport, som bringer jer frem på mindre end et kvarter.

Husets 192 m2 bolig er fordelt på halvandet plan, og med i købet følger en brugbar kælder på 116 m2. En del af kælderen lægger plads til en garage med elport. Det hele ligger på en 1.240 m2 stor grund, hvoraf størstedelen er en lukket baghave.

I stueplan er der to gode værelser, samt et baderum og et gæstetoilet, der begge har gulvvarme. Resten af etagen består af et HTH-køkken og to stuer, hvoraf den ene har brændeovn. Førstesalen blev renoveret i perioden 2007-2008, så badeværelset, de tre værelser og det fine walk-in-closet fremstår i flot stand. I kælderen er der et bryggers og tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I roligt slippe børn og kæledyr løs i den ugenerede have, der vender mod sydvest.

Denne villa kan det hele, og det vil vi gerne vise jer til en fremvisning. Ring i dag, og hør nærmere.

Hobrovej 100,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 192 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 467-0001165 Byggeår 1954 / 2008 Energimærke d Plan 3 Kælder 116 m² Grund 1.240 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1569202405lobth1569202405@hh1569202405
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg