Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Thorsvej 24,
9700 Brønderslev

Villa 233 m2 9 rum

Stor og flot renoveret villa i Brønderslev

Thorsvej ligger i den nordlige del af Brønderslev og rammerne her er noget helt særligt. Jeres nye villa er nemlig placeret på en blind vej med en gravhøj som nærmeste nabo, så I får fornemmelsen af rolige, landlige omgivelser samtidig med, I bor i byen. Selve boligen er utrolig godt indrettet og løbende renoveret med kvalitetsmaterialer såsom Vola-armaturer og et Svane-køkken.

Stisystemer og grønne arealer med legepladser findes alt sammen i jeres nærmiljø, hvor I også kan dyrke fodbold, ridning og golf. I er samtidig tæt på Hedegaardsskolen og pasningstilbud, mens bilen hurtigt fragter jer til indkøbsmuligheder. Vil I med bussen, stopper den få hundrede meter fra huset, og omtrent en halv time bag rattet bringer jer til det centrale Aalborg.

Huset ligger på en 1.843 m2 stor grund, der støder op til et smukt område med en fredet gravhøj, så der bliver ikke bygget. I den private, opvoksede have frister drivhuset med lækkerier, mens et anseeligt terrassemiljø, der er delvist overdækket, er klar med mange soltimer. Fortil er der en carport.
Renoveringen af huset er påbegyndt i 2004, hvor man havde fokus på kloakering og overetagen. Senere var det køkkenet, to badeværelser samt vinduer og udvendige døre, der blev fornyet, mens også kælder, vvs og el er opdateret, for bare at nævne et udsnit af det, der er lavet.
I skal som det første se stueplanet med køkken-alrummet, der samler jer om bagning og lektielæsning, mens den tilstødende stue med væghængt brændeovn leder jer videre ud på en fantastisk altan. Etagen har også en forældresuite med egen altan og badeværelse med kar og brus. Yderligere tre værelser og endnu et badeværelse giver flere muligheder. Bemærk, at der er gulvvarme i rum med klinker samt hele underetagen. Hernede er tre rum godkendt til beboelse, ligesom I får bonuskvadratmeter i tre disponible rum, bryggers og badeværelse.

Thorsvej 24,
9700 Brønderslev

Type Villa Boligareal 233 m2
Værelser
9
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00678 Byggeår 1973 Energimærke C Plan 2 Kælder 169 m² Grund 1.843 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1638340405lobth1638340405@ec1638340405
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg