Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Digevej 4,
9440 Aabybro

Villa 232 m2 7 rum

Stor og flot bolig og have til god pris

I kort pendlerafstand fra Aalborg og med gode muligheder for at få plads til såvel en stor familie som til liberalt erhverv finder I denne rummelige og velindrettede kvalitetsejendom. Her er tale om mange lyse og indbydende boligkvadratmeter i ét plan med fine og reelle værelser og store lyse opholdsrum, og hertil kommer en nærmest eventyrlig og dog nem have på den 2.700 m2 store grund.

Beliggenheden i Aabybro er helt perfekt både for pendlere og for børnefamilier. Der er 20 minutter til Aalborg og lidt mindre til henholdsvis lufthavnen og motorvejen. Skole, pasningstilbud og idrætshal med svømmehal samt nærmeste supermarked er der alt sammen under en kilometer til, og yderligere kommer I hurtigt til strand og skov.

Villaen er opført i gule sten i 1969, og inden døre bærer alting præg af sans for lys og kvalitetsmaterialer i indretningen, og det bør også fremhæves, at boligen er handicapvenlig.

Her ligger pæne trægulve blandt andet i den store stue, som har brændeovn, og i alrumsdelen af køkken-alrummet, hvor der også er ovenlys. Foruden to skønne udestuer med pæne flisegulve får I et soveværelse og fem yderligere rum til opholdsrum, værelser og hjemmekontor. Et af rummene, der ligger ved entréen sammen med et gæstetoilet, er særligt velegnet til liberalt erhverv.

I får herudover et badeværelse med dobbeltvask, badekar og toilet med spul samt et godt bryggers med stålbord. Via et værksted er der tørskoet adgang til og fra den murede dobbeltgarage, og foruden garagen er der rigelig plads til gæsteparkering foran huset.

Haven er et rent kunststykke og den er tillige gjort nem at holde, så I blot kan sidde og nyde synet af den fra den store flisebelagte terrasse, mens børnene leger på græsplænen. Kom selv at se, hvor meget bolig I får for pengene så forholdsvist tæt på Aalborg. Kontakt Hansen & Thoft – Hasseris for en fremvisning af Digevej 4.

Digevej 4,
9440 Aabybro

Type Villa Boligareal 232 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00386 Byggeår 1969 Energimærke d Plan 1 Grund 2.700 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1601227384lobth1601227384@hi1601227384
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg