Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sønder Tranders Vej 89,
9210 Aalborg SØ

Helårsgrund 0 m2 rum

Stor naturgrund i attraktivt nybyggerkvarter

Går I med drømmen om at bygge nyt hus, så har vi netop nu en sjældent udbudt byggegrund i attraktive Gug. Beliggenheden placerer jer nær alle hverdagsbehov med stisystem til Gug Skole, og så har I tilmed mulighed for at få en naturskøn udsigt, der strækker sig mod Visse.

I får adresse på Sønder Tranders Vej, som er blevet lukket for gennemkørende trafik, så atmosfæren er helt forandret i det populære nybyggerkvarter. Det er et perfekt sted til børnefamilien, da det er nemt for børnene at cykle til skole og fritidsaktiviteter, og samtidig har I endda pasningstilbud til de yngste tæt på. Der er også flere indkøbsmuligheder i nærområdet, så det er let at handle ind.

Tilmed er der gode busforbindelser til Aalborg centrum, som også hurtigt nås i bilen. Skal I på motorvejen tager den heller ikke mange minutter at nå.

Et andet stort plus ved beliggenheden er, at I bor i byen, men samtidig meget tæt på naturen, hvilket også præger udsigten fra grunden. Der er nemlig et smukt vue over åbne marker samt den lille sø nær huset, som virkelig understreger idyllen. Tilmed er I kort fra Ørnehøj Golfklub, hvor I kan jagte en hole-in-ones i fritiden.

Der er tale om en naturgrund med mange muligheder, og det er svært ikke at blive forelsket i omgivelserne, mens boligdrømmene slippes løs. Her er meget roligt, så forestil jer lige, hvor fantastisk det bliver, når I nyder sommeren på terrassen foran jeres nye bolig, der passer præcis til jeres behov og ønsker.

Kom ud og oplev stemningen – book en fremvisning.

OBS! Det er kun muligt, at bygge ét parcelhus på grunden jf. tinglyst servitut

Sønder Tranders Vej 89,
9210 Aalborg SØ

Type Helårsgrund Boligareal 0 m2
Værelser
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00451 Grund 2.293 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1627656642lobth1627656642@ec1627656642
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg