Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sønder Tranders Vej 25,
9210 Aalborg SØ

Villa 174 m2 5 rum
Pris 3.098.000 kr

Stor, lys villa med mange muligheder og en god beliggenhed i Gug

På en koteletgrund i Gug ligger denne fine villa med masser af plads til familielivet, ligesom der også er mulighed for erhverv eller at bo flere generationer sammen. Foruden boligen på 272 etagemeter får I nemlig et baghus på 105 kvm, der kan bruges til et væld af formål. Sælger har tidligere haft liberal erhverv på ejendommen. I kan også se frem til en god garage, en carport og skønne terrasser i haven.

Beliggenheden i Gug er virkelig god, for der er kort gåafstand til alle hverdagens gøremål. Fra boligen er der kun 50 meter til Gug Skole, daginstitution, idrætshal og kun 100 meter til busstoppested med bybus og kort afstand flere indkøbsmuligheder. Derudover er der cykelsti hele vejen til centrum, hvor I kan shoppe, spise god mad eller nyde fritiden på det rekreative havnemiljø.

Villaen fra 1938 er opført med en rød murstensfacade samt hvidrammede vinduer og døre. Samme indbydende stil fortsætter indenfor, hvor I ankommer til en stor hall med videre forbindelse til de to sammenhængende stuer. Her skaber stuklofterne, de pæne plankegulve og det flotte lysindfald fra syd den dejlige atmosfære, og I får dermed skønne rammer om samværet. Det er også i stueplan, at I finder det nydelige køkken med en spiseplads og udgang til terrassen mod vest. Etagen afrundes af et gæstetoilet, som er flot renoveret i 2022.

Førstesalen byder ind med tre rummelige værelser og et lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar. Hertil supplerer kælderen med to disponible rum, et grovkøkken, et bryggers og et badeværelse med brus. Endelig får I de mange bonuskvadratmeter i baghuset med to værelser, et køkken, et toilet, et badeværelse og en stor, integreret garage med værksted.

Haven er anlagt med en græsplæne omgivet af høje træer, så I kan sidde helt ugeneret på en af terrasserne, hvor sommeren kan nydes under åben himmel.

Sønder Tranders Vej 25,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 174 m2
Værelser
5
Pris 3.098.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.448 kr Udbetaling 155.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00949 Byggeår 1938 Energimærke C Kælder 98 m² Grund 1.440 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg