Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Hasserisvej 121, 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 197 m2 5 rum
Pris 3.695.000 kr

Stor lejlighed med skøn altan i Hasseris

I det attraktive Hasseris i Aalborg ligger denne fantastiske lejlighed fra 1890. Boligen breder sig over halvandet plan, og den byder på mange velholdte kvadratmeter, en udsøgt træterrasse samt en have, og dette er således et oplagt hjem for både parret og børnefamilien.

Med en placering på Hasserisvej 121 får I en skøn beliggenhed. Her befinder I jer midt imellem Nordens Kridtgrav og Kunsten, og fra lejligheden har I gåafstand til den hyggelige bymidte med caféer og spisesteder. Også det dejlige, grønne område omkring Mølleparken er tæt på, og havnefronten samt
Aalborglund når I på cykel. Desuden er både daginstitution og skole i nærheden, og I kommer nemt på motorvejen.

Lejligheden udfolder sig over første og anden sal i en smuk, hvid bygning fra 1890 med sprossede vinduer og et sortglaseret tegltag. Foran ejendommen er der en udsøgt stenbelægning samt parkeringsmuligheder, og en elegant stentrappe fører op til hoveddøren. I træder ind i en rummelig entré, hvis plankegulv breder sig ind i et hvidt, grebsfrit vinkelkøkken, der fremstår utrolig velholdt, og som ligger i åben forbindelse med entréen. Her får I masser af bordplads til kulinariske udfoldelser, og fra køkkenet kan I åbne op til en balkon. Plankegulvet fortsætter gennem en dobbeltskydedør ind i en mageløs stue, og på første sal finder I desuden et værelse, et toilet og et bad med vaskefaciliteter. En åben trappe ender på en rummelig repos på anden sal, hvorfra I har adgang til yderligere to værelser og et flot badeværelse med klinkegulv. Udenfor åbner der sig en overdådig, stor træterrasse, som på skønneste vis er placeret lige under tegltaget. Nedenfor ejendommen er grunden opdelt, og I får således jeres egen have med gode udfoldelsesmuligheder for børnene.

Ring for en fremvisning.

Hasserisvej 121, 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 197 m2
Værelser
5
Pris 3.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.054 kr Udbetaling 184.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 289-0000261 Byggeår 1890 Energimærke d Plan 2

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202264lobth1569202264@td1569202264
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg