Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Broagervej 31,
9260 Gistrup

Villa 194 m2 6 rum
Pris 3.895.000 kr

Stor kvalitetsvilla med idyllisk udsigt i Sdr. Tranders

Komfort, funktionalitet og kvalitet er blandt nøgleordene for denne 194 kvadratmeter store villa fra 2007. Boligen byder på fire gode værelser og flere lyse opholdsrum med store vinduespartier, der giver en idyllisk udsigt over det grønne landsskab. Huset ligger lige ved Supersygehuset i Sdr. Tranders tæt på skole, daginstitutioner og indkøb.

Der er tale om en halvandenplans villa, som udefra præsenterer sig flot med en lys murstensfacade og sort tegltag. Fra yderst til inderst er der kælet for detaljerne, hvilket giver jer en smagfuld bolig med smarte løsninger og et gennemgående materialevalg – alt sammen fra Invita. Boligen har Smart House El system som bl.a. kan styre belysning. Der er også installeret centralstøvsuger, ventilationsanlæg og alarm.

Boligens stueplan rummer foruden et badeværelse, et bryggers og et værelse en niveauopdelt stue, hvor familielivet får rig mulighed for at udfolde sig. Stuen har store lysgivende vinduespartier og har endvidere forbindelse til et stort køkken-alrum med loft til kip. Det minimalistiske look, den indbyggede ovn i ståhøjde, kogeøen – og ikke mindst det store amerikanerkøleskab – giver familiens kok optimale betingelser for madlavningen. Mens de kulinariske madoplevelser forberedes, kan udsigten til Lundby bakker, skov og de omkringliggende markarealer nydes fra rummets sydvendte glaspartier. Fra morgen til aften er I sikret et fantastisk lysindfald, som kun forstærkes af boligens store rytterlys.

Lysindfaldet kan også nydes fra førstesalen, hvor den store, åbne repos giver adgang til etagens badeværelse og tre store værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet. Fra dette værelse er der god udsigt over villaens have, som er flot anlagt med nemme beplantninger og en dejlig plæne. Udearealet tæller desuden en garage, der er opført i samme stil som huset.

Villaen ligger på en blind vej i et børnevenligt kvarter med skole, pasningsmuligheder og indkøb inden for to kilometer. Der er busforbindelser lige udenfor døren til både Gistrup samt Aalborg Centrum. Fra Sdr. Tranders til Aalborg tager det et kvarter i bil, og der er kort afstand til de nye motorvejstilkørsler mod både nord og syd.

Kontakt os allerede i dag, hvis denne villa lyder som jeres nye hjem.

Broagervej 31,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 194 m2
Værelser
6
Pris 3.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.674 kr Udbetaling 195.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00304 Byggeår 2007 Energimærke b Plan 2 Grund 647 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1566570924lobth1566570924@hi1566570924
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg