Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Fælledhaven 29,
9280 Storvorde

Villa 238 m2 7 rum
Pris 2.398.000 kr

Stor, flot villa med udsigt til marker i Storvorde

Nu kan I overtage nøglerne til denne rummelige villa med en god beliggenhed for enden af en lukket vej med udsigt til åben marker i Storvorde. Her er der masser af plads til den store børnefamilie, da huset rummer hele 238 kvm fordelt over halvandet plan med blandt andet fem værelser, to stuer, et lækkert køkken og to badeværelser. Glæd jer også til haven med flere terrasser.

I flytter ind på en rolig og lukket vej, så børnene trygt kan færdes, mens I også vil nyde de kønne rammer, der udgøres af det åbne marklandskab omkring hjemmet. Derudover er der heller ikke langt til hverdagens gøremål, og inden for en radius af cirka halvanden kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Endelig tager det omtrent et kvarter bag rattet til Aalborg centrum.

Villaen fra 1979 er opført med en rød murstensfacade samt hvidrammede vinduer og døre. Hertil hører en muret garage med et skur for enden.

I stueplan begynder rundturen i det flotte Vordingborg-køkken fra 2016, som har udgang til den østvendte terrasse og er udført med hvide, grebsfrie fronter og masser af albuerum til alt fra madpakkesmøring til de mere avancerede gastronomiske udfoldelser. Dertil supplerer de to stuer adskilt af franske døre, hvor I let får indrettet flere sektioner med det bløde møblement og en spiseafdeling. I den største af stuerne er der tilmed en åben pejs og udgang til terrassen mod syd.

Hjemmets ene værelse er placeret i stueplan overfor bryggerset og et badeværelse med brus. De øvrige fire værelser, der alle har udgang til en altan, ligger på førstesalen, hvor I også får et lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar.

Haven er anlagt med en stor græsplæne og to æbletræer, og så indbyder terrasserne til afslapning og hyggelige grillaftener om sommeren.

Fælledhaven 29,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 238 m2
Værelser
7
Pris 2.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.075 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00994 Byggeår 1979 Energimærke C Grund 1.304 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg