Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Solvangen 21,
9210 Aalborg SØ

Villa 203 m2 5 rum

Stor etplansvilla med skøn have i Gug

Søger I stedet med plads til hele familien? Så bør I rette blikket mod Gug sydøst for Aalborg, hvor I finder denne dejlige etplansvilla i et opvokset kvarter uden megen trafik. Boligen danner de bedste rammer om familielivet med tre værelser og et stort opholdsmiljø – og dertil kommer en formidabel planløsning med værelser og stuer, der ligger adskilt.

Inden døre folder de 203 kvadratmeter sig ud, hvor det sociale omdrejningspunkt bliver i stuerne, som er i åben forbindelse. En stemningsfuld brændeovn spreder varme i den ene stue, der let kan arrangeres med et komfortabelt møblement og et middagsbord til at samles om nær vindueskarnappen. En halvmur markerer overgangen til den anden stue, hvor brede glasflader gavmildt inviterer dagslyset ind. Her kan I ligeledes placere de bløde møbler og nyde det pragtfulde vue ud over tagryggene mod Limfjorden, og herfra kan I tilgå haven. I finder også en udestue, som således forlænger sommeren i begge ender. Videre fremstår køkkenet pænt med gængse hårde hvidevarer og en spisekrog til de hurtige morgenmadsanretninger. De tre værelser er side om side, og de deles om to nydelige badeværelser, hvoraf det ene er med et badekar. Endvidere kommer en ekstra sektion med masser af potentiale, og denne udgøres af et bryggers, et koldrum og et værksted.

I får fortrinlige forudsætninger for at nyde tilværelsen udendørs med både en forhave og en baghave, der strækker sig med flere buske og træer, mens den ugenerede baghave tilmed indbyder til boldspil med børnene. På matriklen står også en garage.

Fra adressen bringer blot en spadseretur jer til skole, institutioner og indkøbsmuligheder, mens en cykeltur leder til Gigantium. Der er ydermere bekvem afstand til motorvejen, og nærmeste busstoppested er under 500 meter derfra.

Ring for en fremvisning af Solvangen 21!

Solvangen 21,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 203 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00355 Byggeår 1963 / 1974 Energimærke d Plan 1 Grund 1.146 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586450540lobth1586450540@kt1586450540
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg