Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hyldebærvej 9,
9000 Aalborg

Villa 187 m2 6 rum
Pris 3.995.000 kr

Stor ejendom med plads til hele familien i Hasseris

Med gåafstand til Hasseris bymidte ligger denne store villa dejligt placeret for enden af en rolig, blind vej. Med i alt 187 kvadratmeter samt køkken og bad på begge etager er der masser af plads til den store familie. I kan også samle to generationer under samme tag eller drive Bed & Breakfast, som nuværende ejere har gjort.

Ejendommen fra 1972 er yderst velholdt, og facademuren og alle indvendige vægge er fuldmuret, ligesom det også er tilfældet med etageadskillelsen i det støjisolerende Leca Lyddæk.

Til at samle hele familien har I den store vinkelstue, hvor et flot askeparket fra 2019 breder sig på gulvet. Velplacerede vinduespartier sørger for et lysindfald i rige mængder, mens pejsen understreger den hyggelige stemning. Ved siden af stuen har I et stilrent spisekøkken med hvide, grebsfrie elementer, der er arrangeret i en vinkel. Etagen indeholder videre to værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers.

Førstesalen består af to stuer, hvoraf det ene har et integreret køkken, mens det andet har et mindre tekøkken. Begge har udgang til hver sin altan, og da etagen også byder på et værelse og et badeværelse, udgør dette plan et ideelt teenageafsnit.

Glæd jer til at træde ud i haven, der strækker sig med flere hyggelige kroge og terrasseområder hele vejen om huset. For hobbyentusiasten er der en god garage på 36 kvadratmeter med plads til et værksted.

Her på Hyldebærvej 9 bosætter I jer med kort afstand til indkøb, daginstitutioner og Gl. Hasseris Skole, der alle tilgås inden for en radius af cirka én kilometer. Turen til Aalborg Centrum kan tilbagelægges på omkring et kvarter på cyklen, og i fritiden kan spadsereturene oplagt foregå ved Kridtgraven.

Kontakt os for en fremvisning!

Hyldebærvej 9,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 187 m2
Værelser
6
Pris 3.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.368 kr Udbetaling 200.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00566 Byggeår 1972 Energimærke c Plan 2 Grund 870 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1606281593lobth1606281593@kt1606281593
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg