Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Fyrrehøj 1,
9210 Aalborg SØ

Villa 201 m2 6 rum
Pris 2.995.000 kr

Stor, arkitekttegnet villa på en blind villavej i Gug

I et roligt og familievenligt kvarter i Aalborg-bydelen Gug nær alle hverdagsbehov ligger denne arkitekttegnede villa med en fantastisk panoramaudsigt til blandt andet Aalborgtårnet fra førstesalen. Boligen på 201 m2 er løbende renoveret med respekt for den oprindelige stil, og I kan se frem til to stuer, et køkken med spiseplads, fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Dertil kommer en dejlig, lukket have og terrassen mod syd.

Den attraktive beliggenhed er uden tvivl et af hjemmets helt store forcer. I bosætter jer i et yderst trygt og fredeligt område uden tung trafik, så børnene kan færdes sikkert. Derudover er der kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af knap 900 meter finder I skole, daginstitution, indkøb og busstoppested. Endelig tager det 20 minutter på cykel til centrums mange fristelser.

Villaen toner frem med en gul murstensfacade og markante vinduespartier, der vidner om den arkitekttegnede stil. For enden af indkørslen kan bilen parkeres i carporten.

Indenfor får familiens samvær skønne rammer i stuen med udgang til terrassen samt køkken med spiseplads, som ligger i forbindelse med hinanden. Køkkenet er flot udført i 2015 med hvide elementer fra Vordingborg, og indbygningsovnen er placeret i en behagelig arbejdshøjde. I stueplan er der tillige adgang til to værelser, bryggers samt badeværelset med en glasafskærmet bruseniche.

Førstesalen byder ind med to værelser og en stor stue med loft til kip, som imponerer med det kæmpe vinduesparti, hvorfra den flotte panoramaudsigt udfolder sig. Derudover kan I fyre op i brændeovnen og lune jer til lyden af den knitrende ild om vinteren.

Haven i flere niveauer er anlagt med en græsplæne og høje træer og buske, som skaber flere hyggekroge. Herude kan I også glæde jer til at indtage den fine fliseterrasse, der vender fordelagtigt mod syd

Fyrrehøj 1,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 201 m2
Værelser
6
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.978 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00960 Byggeår 1966 / 1976 Energimærke C Plan 2 Grund 809 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg