Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vestergade 8,
9280 Storvorde

Villa 211 m2 6 rum
Pris 3.650.000 kr

Stor, arkitekttegnet villa fra 2019 i Sejlflod

Lækre kvalitetsmaterialer, en god planløsning og masser af plads er bare noget af det, der venter jer i denne flotte etplansvilla i Sejlflod. Boligen er opført af Vestergaard Huse og rummer 211 velindrettede kvadratmeter, der blandt andet byder på store opholdsrum og separate værelsesafdelinger. Glæd jer også til haven og den solrige træterrasse.

I bosætter jer i Sejlflod, hvorfra der ikke er langt til alle hverdagens behov i Storvorde. Inden for en radius af lidt over halvanden kilometer ligger således både skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens bussen holder under 200 meter fra hjemmet. Endelig kan I tage bilen til Aalborg centrum på 20 minutter.

Villaen fra 2019 toner frem med en grå murstensfacade, der står i flot kontrast til de sortrammede vinduer og døre. Indkørslen fører direkte ind i den store, integrerede carport, og så får I også to skure, hvoraf det ene er isoleret.

Huset er forsynet med et BWT-anlæg, en varmtvandsbeholder samt Troldtekt-lofter i alle rum. Familiens naturlige samlingspunkt bliver uden tvivl det elegante køkken-alrum med udgang til terrassen. Her kan I udfolde de gastronomiske evner i det lækre køkken med hvide fronter og en Corian-bordplade, hvor luksuriøse løsninger som en Quooker og hårde hvidevarer fra Siemens gør madlavningen til en leg. Der er god plads til langbordet ved siden af, og i åben forbindelse ligger den hyggelige stue.

Soveværelset er forsynet med et indbygget skab langs den ene væg og har direkte adgang til eget badeværelse med brus. Hertil kommer en værelsesafdeling med to værelser og et brusebadeværelse samt et stort multirum og et mindre værelse. Til slut råder I over et rummeligt bryggers.

Haven kan formes lige efter jeres ønsker og behov, og så bliver det skønt at tilbringe de lune sommerdage på terrassen, der orienterer sig mod både syd, øst og vest.

Lyder det som noget for dig? Så book en fremvisning i dag på 72 300 693!

Vestergade 8,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 211 m2
Værelser
6
Pris 3.650.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.176 kr Udbetaling 185.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00967 Byggeår 2019 Energimærke A2015 Plan 1 Grund 1.114 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg