Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hasserisgade 33,
9000 Aalborg

Villa 320 m2 8 rum

Spektakulær og historierig villa i attraktive omgivelser

Det er på en attraktiv adresse mellem Hasseris’ natur og Aalborg Centrum, at I finder denne unikke villa. Boligen er tegnet af Aalborg-arkitekten Henning B. Agesen, og den er gennemgående opført i de ypperste materialer, som giver den en soliditet uden lige. Tilmed breder hjemmet sig over intet mindre end 320 m2, og dertil kommer en tør og højloftet kælder.

Ejendommen blev bygget til ægteparret Harriet og Martin Nørmølle i 1943, og disses initialer kan stadig findes på fordørens dørhammer. Bygningen er ydermere udpeget som bevaringsværdig, hvorfor der medfølger noget af en historie til et hjem i særklasse.

Det skal endvidere nævnes, at der igennem årene er foretaget flere fornemme moderniseringer med respekt for det oprindelige islæt, herunder er der lagt nyt tag i 2007, mens skodderne ved gavlvinduerne er de originale og i god stand.

Den fordelagtige planløsning åbner op for et væld af muligheder, hvad end I er familien med børn i alle aldre eller seniorerne med besøgende børnebørn. I stueplan er der et oplagt forældresoveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse, og dertil følger et skønt JKE Design-køkken og tre stuer. Det åbne kvalitetskøkken er et perfekt samlingssted ved gæsternes ankomst, og med tre stuer får I rigeligt af indretningspotentiale.

I passerer et gæstetoilet på vej mod førstesalen, som består af fire værelser og et badeværelse, mens der i kælderen venter flere disponible rum, et værksted, endnu et badeværelse og en herlig gildesal.

Til det enestående hus følger naturligvis en storslået have med frugttræer, terrasseafsnit og et orangeri til at forlænge sommersæsonen. I får også en muret garage, et cykelskur og et redskabsrum.

Beliggenhedsmæssigt er I tæt på byens liv og kultur, samtidig med gode løberuter i skoven og ved fjorden.

Kontakt os for en fremvisning.

Hasserisgade 33,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 320 m2
Værelser
8
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00226 Byggeår 1943 / 2007 Energimærke c Plan 3 Kælder 183 m² Grund 1.200 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1582078303lobth1582078303@bk1582078303
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg