Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hørsholmvej 39,
9270 Klarup

Villa 214 m2 4 rum
Pris 2.798.000 kr

Spændende villa på blind vej i Klarup

Leder I efter en bolig, som kan danne rammen om jeres hverdag? Så tag med os til Klarup, hvor I netop nu finder denne spændende villa med en tryg og familievenlig beliggenhed på en blind vej. Ejendommen er opført i 1979 i forskudte plan.

Når hoveddøren åbnes, træder I ind i en rummelig entré med et flot klinkegulv. Herfra har I adgang til et badeværelse med gulvvarme og en separat bruseniche samt et værelse, der på tilsvarende vis kan anvendes som kontor. Lige fremme møder I det store køkken-alrum, som præsenterer sig lyst og indbydende. Hjemmekokken kan se frem til et tosidet Kvik-køkken, der fremstår velholdt og tidløst med hvide fronter og en grålig bordplade, som fuldender looket. Fortsætter I ned ad trappen, kommer I til den stemningsfulde stue, hvor I let kan indrette jer med bløde sofaer og et tv-hjørne. Kigger I ud ad vinduerne, har I fornøjelsen af en utrolig skøn udsigt mod Aalborg og det kommende universitetshospital. Længere nede i boligen kommer I til en mellemgang, der leder jer ind til to rigtig gode og indretningsvenlige soveværelser, endnu et badeværelse med gulvvarme samt et herligt bryggers med egen indgang – og så er der meget praktisk plads til både vaskefaciliteterne og løbeskoene. Afslutningsvis er der allernederst i villaen et multirum, der kan anvendes til flere formål.

Udenfor kan slappe af i den dejlige have, hvorfra I også har en fantastisk panoramaudsigt over byen. Rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, og der er også en carport samt et skur.

Fra adressen er der stisystem til både indkøb, pasningstilbud, sportshal og Klarup Skole, hvorfor hverdagen glider ubesværet for hele familien.

Lyder dette hjem som noget for jer? Ring for en fremvisning.

Hørsholmvej 39,
9270 Klarup

Type Villa Boligareal 214 m2
Værelser
4
Pris 2.798.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.981 kr Udbetaling 140.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00073 Byggeår 1979 Energimærke b Plan 2 Kælder 128 m² Grund 1.031 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1560787751lobth1560787751@hh1560787751
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg