Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Dagvej 19,
9220 Aalborg Øst

Villa 119 m2 4 rum

Spændende og charmerende ejendom i Øster Sundby

Nu har I chancen for at overtage denne skønne ejendom, som skiller sig ud ved at have en spændende, kuperet grund og et rummeligt udhus med mange muligheder. Fra matriklen kan I nyde en betagende udsigt, og I befinder jer I dejlige Øster Sundby.

Dette herlige landsbymiljø danner rammen om jeres familieliv, hvor I blandt andet kan se frem til gåture ved det hyggelige gadekær eller deltagelsen i den årlige mølledag, hvor den gamle mølle arbejder – her er tilmed også et lille museum. Således får I en fantastisk landsbyfornemmelse, der på fineste vis kombineres med kort afstand til Aalborg Centrum, som bussen i nærheden har mange afgange mod. Endvidere finder I skole, dagtilbud og indkøb i cykelafstand.

I får hjemme på en lukket vej med et rart og hjælpsomt naboskab. Ejendommen præsenterer sig med en fortrinlig grund i forskellige niveauer, som rummer mange hyggekroge. Eksempelvis kan I glæde jer over en dejlig terrasse med forbindelse til stue og alrum, der vender mod øst og har en vidunderlig udsigt til Limfjorden.

Som en særlig force råder I over et yderst anvendeligt udhus, hvor der i nederste etage er arrangeret et værksted, bryggers og opbevaringsplads, mens førstesalen er et rigtig godt disponibelt rum med synlige bjælker.

Hovedhuset er nymalet i 2019, hvor også taget er blevet renset, har fået algebehandling og er malet. Inden døre venter en lys og behagelig atmosfære, ikke mindst i stuen med vinduespartier mod syd og franske terrassedøre. Invita-køkkenet er funktionelt, og kogezonen er orienteret mod alrummets spisekrog.

De tre værelser har alle et klædeskab og udspringer fra fordelingsgangen sammen med badeværelset, som er nydeligt moderniseret i 2015. Hjemmet afsluttes af et bryggers med vaskefaciliteter.

Bestil en fremvisning.

Dagvej 19,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 119 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00196 Byggeår 1986 Energimærke c Plan 1 Grund 984 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586449400lobth1586449400@kt1586449400
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg