Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Buchwaldshave 36,
9280 Storvorde

Villa 197 m2 6 rum
Pris 2.595.000 kr

Solid murstensvilla med en skøn beliggenhed i Gudumholm

Det er i årets landsby, 2013, Gudumholm, at denne solide murstensvilla befinder sig. Boligen fordeler sig over 197 velindrettede kvadratmeter, og den er opført med fokus på kvalitet og let vedligehold. Alt fremtræder i en overordentlig god stand, så det er nemt at overtage og flytte ind.

Den grundmurede ejendom rummer et gedigent materialevalg, og den huser en fordelagtig planløsning. I stueplan afspejles der en flot, rød tråd i bryggers, badeværelse og køkken-alrum, da al interiøret i disse rum er fra JKE Design. Køkkenet har derudover pyrolyseovn og en dejlig kogehalvø mod spiseafsnittet, så I hurtigt kan se til gæsternes behov eller hjælpe børnene med lektierne.

Badeværelset er at finde ved forældreafsnittet, der gemmer på et soveværelse og et walk-through-closet. Etagen afrundes af endnu et værelse og en stor stue, der er beklædt af massivt asketræsgulv. Det skal tilmed nævnes, at der er gulvvarme overalt i stueplan.

På førstesalen er der børne- og teenageafdeling med eget tilhørende badeværelse. Her er sørget for loft til kip og gode skråvinduer, som sikrer en rummelig atmosfære, og her er endvidere en fin detalje med integrerede loftspots.

Den 804 kvadratmeter grund huser en hyggelig, velanlagt have, og også her er der fokuseret på det nemme vedligehold. Frugttræerne, havepavillonen og urtebedet giver fredfyldte og behagelige forhold, og terrassen er perfekt i løbet af sommeren. I får også en carport med loftsrum samt tilhørende værksted og cykelskur.

Der er lige omkring 20 kilometer til Aalborg Centrum, mens der er en god skole, børnehave, lokal brugs og en aktiv idrætsforening i nærmiljøet. Desuden præges byen af et fornemt sammenhold med mange arrangementer og et fitnesscenter. Ej at forglemme er den imponerende natur og det skønne stisystem.

Ring for en fremvisning.

Buchwaldshave 36,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 197 m2
Værelser
6
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.192 kr Udbetaling 130.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00208 Byggeår 2000 Energimærke c Plan 2 Grund 804 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1594399380lobth1594399380@kt1594399380
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg