Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Søndermarken 18,
9280 Storvorde

Villa 181 m2 6 rum
Pris 2.198.000 kr

Skræddersyet til børnefamilien

Der er mulighed for fjernvarme på ejendommen og tilbud fra Aalborg Forsyning er accepteret.

Går I med drømmen om mere plads, et nyt nærområde eller måske noget helt tredje er årsagen til, at I har fundet vej til boligannoncerne. Uanset så er I landet det rette sted, for i Storvorde står en fin meget velholdt villa klar med mange gode kvadratmeter, centralt beliggende i et roligt villakvarter i midten af Storvorde by nær både skole og indkøb, der i høj grad tilgodeser børnefamilien. Samtidig er der gode busforbindelser til Aalborg centrum.

Huset præsenterer sig nydeligt med mahogni døre og vinduer, og indenfor venter en grundplan, der er som skræddersyet til store og små. Centralt i boligen udgør køkken-alrummet og den store vinkelstue med to havedøre udgør dejlige samlingspunkter, og takket være opholdsrummets størrelse får I let ved at dække op til hele familien.

En attraktiv villa med fem værelser, hvoraf to store værelser kan tilgås via et velfungerende bryggers med gulvvarme. Modsat i boligen har I yderligere tre værelser, et badeværelse med brus og gulvvarme samt et gæstetoilet, som tilgås fra entre/korridor.

Haven med terrasser mod syd skal I også glæde jer til at indtage, for snart nyder I de varme sommerdage med grillmad på jeres tallerken, mens børnene får det sidste ud af dagen med leg på den nemme plæne. Der er også et skur til opbevaring samt en garage med plads til hobbyentusiasten.

I bor nær byens lille centerområde med indkøbsmuligheder, apotek, bibliotek og spisesteder på det centrale torv. Der er også bus tæt på huset, så det er let at nå Aalborgs tilbud. Skolebørnene sendes afsted til fods på et sikkert stisystem med få minutter til skole og børnehaver og på samme vis er I nær idræt og andre pasningstilbud. Vil I ud og opleve naturen, så er der både skovarealer og Limfjorden, som oplagte udflugtsmål.

Vi glæder os til at vise boligen frem – kontakt os for en aftale om

Søndermarken 18,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 181 m2
Værelser
6
Pris 2.198.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.874 kr Udbetaling 110.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00969 Byggeår 1972 / 1989 Energimærke D Plan 1 Grund 1.001 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg