Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Strøybergsvej 22B,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 132 m2 4 rum
Pris 2.495.000 kr

Skøn villalejlighed med attraktiv beliggenhed i Hasseris

Med nøglerne til denne skønne villalejlighed får I ikke blot en lys, lækker og rummelig bolig – I kan også glæde jer over en helt eminent beliggenhed i Indre Hasseris. Det attraktive område er i gåafstand til byens pulserende liv, fjordens stille hav og Mølleparkens imponerende vidder, ligesom I er tæt på alle hverdagens gøremål. Desuden er det smukke kvarter yderst fredeligt og stille, , hvilket I især kommer til at sætte pris på, når I nyder solen i den hyggelige gårdhave.

Lejligheden befinder sig i en høj rødstensvilla fra 1930, der præsenterer sig med en solgul facade mod vejen. Ejendommen er flot velholdt, blandt andet med nye kældervinduer fra 2019, ligesom der i 2018 blev udskiftet de fleste af førstesalens termoruder.

En grøn beplantning i forhaven byder jer fornemt velkommen, inden I bevæger jer mod hoveddøren. Herfra træder I ind til entréen i kælderplan, der byder på et disponibelt rum og et vaskerum. Hoveddøren til lejligheden er i en separat entré i stueplan, hvor en elegant trappe fører jer videre mod førstesalen, der er dedikeret til et herligt opholdsmiljø med to stuer en suite og et flot HTH-køkken med hvide elementer, toppet af en massiv træbordplade. Stuerne byder på god plads til både spisesektion og sofaafsnit, og de forbindes af en smuk, fransk dør. Her er desuden et skønt lysindfald, hvilket generelt kendetegner det hyggelige hjem.

Førstesalen rummer sluttelig et lille gæstetoilet, og anden sal byder på et pænt brusebadeværelse. Her er endvidere to gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg, mens de begge tilbyder en fornem udsigt over Hasserisområdet.

Udenfor finder I lejlighedens store trumf – den skønne gårdhave, hvor I kan nyde livet og solen fuldkommen ugeneret. Her er ydermere en skøn glaspavillon samt flere højbede, hvor familiens haveentusiast kan udfolde sig.

Ring for en fremvisning.

Strøybergsvej 22B,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 132 m2
Værelser
4
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.049 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 289-0000430 Byggeår 1930 / 1985 Energimærke d Plan 2

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202324lobth1569202324@td1569202324
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg