Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Tagensvej 1,
9000 Aalborg

Villa 119 m2 3 rum
Pris 2.498.000 kr

Skøn villa på en lukket vej centralt i Aalborg

På den lukkede vej Tagensvej i Aalborg finder I denne velholdte villa med en skøn placering nær grønne områder og byliv. Huset byder på en velindrettet planløsning med gode opholdsrum, to værelser og en gennemført kælder. Den centrale beliggenhed byder derudover også på både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder ganske tæt på, så hverdagen kan glide nemt fra A til B.

Ikke langt fra adressen ligger også den store Sohngårdsholmparken, vis sirlige stisystemer tilbyder hyggelige spadsereture. Hertil kommer kort afstand til idrætshal og bibliotek.

Boligen er opført i 1922 og er løbende blevet vedligeholdt og renoveret med respekt for husets tid og oprindelige stil, hvilket kommer til udtryk inde såvel som ude. Senest med en gennemgående renovering af førstesalen og kælderen i 2015. Den omkransende have er velanlagt med en nem græsplæne og et stort 100 m2 terrasseområde, der blev etableret i 2017, og som tilføjer en skøn gårdhavestemning til udearealet.

Fra entréen ledes I direkte ind køkkenet, som er fra Kvik og udført med hvide skabselementer i klassisk stil med fyldninger samt egetræsbordplade. Både i køkken og gang er der lagt en lys egetræsparket.

Fra køkkenet åbner franske døre op indtil stuen, hvor der nemt kan etableres et spiseafsnit og en hyggelig sofakrog foran den stemningsfulde brændeovn. I stuen ligger de originale fyrretræsplankegulve, mens dobbeltdøre åbner op ud til den sydvendte terrasse, som fører ned til gårdhaven.

I stueplan er der også et pænt gæstetoilet med klinkegulv, mens førstesalen byder på to gode værelser samt et badeværelse med samme elementer som i køkkenet. Værelserne er ligeledes beriget med egetræsparketgulve.

Kælderen gemmer på et bryggers med vaskefaciliteter, værksted, badeværelse og et stort multirum. I bryggerset findes de samme skabe, som i køkkenet og på badeværelset.

Kort fortalt en utrolig flot og gennemført villa, hvor pladsen er udnyttet helt optimalt. Book en fremvisning.

Tagensvej 1,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 119 m2
Værelser
3
Pris 2.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.346 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00197 Byggeår 1922 Energimærke c Plan 3 Kælder 70 m² Grund 765 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202347lobth1569202347@kt1569202347
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg