Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Snedkergyden 4,
9000 Aalborg

Villa 211 m2 5 rum
Pris 4.495.000 kr

Skøn velholdt villa på god beliggenhed

Kom med indenfor i denne utroligt velholdte villa med fire værelser, et lyst køkkenalrum og en skøn gårdhave. Alt dette og mere til, fås på en yderst skøn beliggenhed i den sydlige del af Hasseris. For familien er der en masse praktiske fordele ved at flytte ind på adressen. Der er et trygt nærmiljø med let adgang til grønne områder, smukke naturomgivelser og alle hverdagens behov.

Huset er oprindeligt opført i 1920, og har i 2013 gennemgået en totalrenovering i samarbejde med en arkitekt, hvor der er arbejdet på at bevare den nostalgiske og charmerende stil, dog med et moderne tvist. Her kan vi fremhæve, at ejendommen i 2013 udvendigt har fået nyt stråtag med brandsikring, renoveret facaden med net puds og skiftet vinduer. Indvendigt var gulvet gravet op, for at give mere højde til loftet mens loftsbjælkerne er bevaret for at give et nostalgisk udseende. Det gamle udseende fik et moderniseret udtryk med det dengang helt nye køkken-alrum samt helt nye badeværelser.

Noget helt særligt ved villaen er også, at den breder sig over to plan og en kælder, og har mange gode indretningsmuligheder. Huset indeholder et dejligt stort køkken-alrum med køkken fra Invita, hårde hvidevarer fra Bosch, cooker, indbygget dampovn, almindelig ovn, mikrobølgeovn, varmeskuffe og ikke mindst en kaffemaskine. I køkken-alrummet er der god spiseplads med rig mulighed for udgang til den charmerende have. Terrassen udenfor køkkenet giver udsigt til en lille havedam. Køkken-alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor der er plads til at hele familien kan samles. I stueplan findes en læsestue, som nemt kan udnyttes som værelse. Et skønt badeværelse med gulvvarme, italienske fliser, væghængt toilet og en flot bruseniche med uni-drain. På 1. sal finder vi et stort værelse, som kan opdeles i to, hvis dette findes nødvendigt. En luksuriøs forældreafdeling med stort badeværelse og spa. Fra badeværelset er der indgang til et stort walk-in.

Til sidst men ikke mindst kan den utrolig charmerende og idylliske have nydes med de anlagte syd-, øst- og vestvendte terrasser, havedam og dejlige frugttræer og blomsterbede i alle afskygninger.

Snedkergyden 4,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 211 m2
Værelser
5
Pris 4.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.246 kr Udbetaling 225.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00836 Byggeår 1920 / 1965 Energimærke C Plan 3 Kælder 30 m² Grund 840 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1653754219lobth1653754219@td1653754219
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg