Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Kastanievej 2,
9000 Aalborg

Villa 147 m2 6 rum

Skøn murermestervilla i Indre Hasseris

På en blind vej i det grønne og frodige Indre Hasseris udbydes nu denne velholdte muremestervilla, der byder på et utroligt lyst og velindrettet indre. Her får I et skønt køkken-alrum og en rummelig stue, mens hele fire værelser og en stor kælder gør boligen særdeles velegnet til den moderne børnefamilie. Velkommen til!

I bosætter jer yderst fordelagtigt med gåafstand til Aalborgs hyggelige centrum. I nærområdet finder I også Kunsten og den kommende, kreative bydel, Spritten, ligesom der er gåafstand til både skole, pasningsmuligheder, Mølleparken og Skovdalen. På cykel når I tillige hurtigt Limfjorden, og pendleren har kun fem minutter i bil til motorvejsnettet.

Ejendommen fra 1941 er opført i flot, tidstypisk murermesterstil, og indvendigt går charme og moderne komfort hånd i hånd. Det ses blandt andet i det gennemgående sildebensparket i stueetagen, hvor også stuklofter og rosetter bidrager til boligens klassiske æstetisk.

Det foretrukne samlingssted i hverdagen bliver uden tvivl det åbne alrum i boligens midte, hvor det stilrene Rotpunkt-køkken fremstår velekviperet med en bordplade i børstet stål, gaskogeplader, Quooker-vandhane og en AEG-ovn med damp og sousvide. Herfra er der udgang til den herlige have, ligesom smukke franske døre leder videre ind til stuen.

I stueplan finder I også det ene af værelserne, mens de resterende tre er placeret på første sal sammen med et badeværelse. Hertil hører en høj kælder, der i 2016 er blevet efterisoleret og moderniseret med radonspærre, indbyggede spots, gulvvarme, walk-in-closet og et ekstra badeværelse med regnbruser og en infrarød Tylö-sauna.

Boligen fuldendes af en bryggerstilbygning fra 2018 med egen indgang, der leder direkte ud til et flot orangeri, hvor kaffen kan nydes i læ på kolde, blæsende dage. På de varmere sommerdage kan I ligeledes trække ud på terrassen i haven.

Book en fremvisning.

Kastanievej 2,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 147 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00439 Byggeår 1941 Energimærke c Plan 3 Kælder 75 m² Grund 473 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1593831560lobth1593831560@bk1593831560
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg