Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Vingaardsvej 9,
9280 Storvorde

Villa 118 m2 5 rum
Pris 1.895.000 kr

Skøn indflytningsklar villa i Storvorde

I flytter ind i et dejligt og roligt kvarter, når I overtager denne villa i Storvorde. Boligen indeholder tre værelser, to badeværelser, køkken-alrum og stue, så her vil familien elske at bo. Især fordi I også får en nem og solrig have.

Villaen er løbende renoveret siden 2011 med blandt andet skift af flere vinduer, opsætning af gipslofter med spots og tilføjelse af et solcelleanlæg. I kan derfor glæde jer til at træde ind i et flot hjem, der først og fremmest har et skønt opholdsmiljø. Her får I et lyst køkken med ovn i arbejdshøjde, og fra alrummet er der udgang til terrassen. Under madlavningen kan I kigge til børnene, der sidder med et hyggeligt projekt i stuen. Stuen har yderligere en brændeovn.

Til slut har etagen et værelse og et badeværelse, mens en spindeltrappe fører jer til første sal. Heroppe er der to værelser mere og en god krog på reposen, som giver plads til et arbejdshjørne. Der er desuden lavet badeværelse i 2019 med spabad.

Udhuset i forbindelse med carporten er istandsat. Nederste etage indeholder et bryggers og et badeværelse, mens øverste etage har to brugbare disponible rum.

Haven er nem at holde og har drivhus samt højbede til glæde for jer med grønne fingre. I får også terasse og plæne med legetårn og nedgravet trampolin.

Glæd jer til at bo i et roligt kvarter med godt naboskab og vejfest. Tæt på finder I en sti, der fører ud langs marklandskabet, og for andre aktiviteter i fritiden, kan I cykle til håndbold, fodbold, gymnastik og meget mere i Båndbyhallen. Børnene afleveres let i Storvorde Børnehave eller Tofthøjskolen, og I kan tilsvarende nemt klare indkøbene. Bussen stopper i gåafstand og har eksempelvis destination mod Aalborg.

Vingaardsvej 9,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 118 m2
Værelser
5
Pris 1.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.868 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00665 Byggeår 1877 / 1994 Energimærke B Plan 1 Grund 941 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg