Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Esbjergparken 63,
9220 Aalborg Øst

Villa 185 m2 5 rum
Pris 2.695.000 kr

Skøn familievilla med attraktiv og børnevenlig beliggenhed

På en lukket villavej finder du denne skønne familievilla, som løbende er renoveret og moderniseret og generelt meget velholdt, hvorfor der også er yderst pæne rapporter med få bemærkninger.

Velkommen indenfor: God entré med indgang til gæstetoilet, samt god plads til overtøj. Her fra er der adgang til fordelingsgangen, hvor du bla. finder værelsesafdelingen med 3 gode værelser og stort lækkert badeværelse med badekar og adgang til sauna. Ligeledes er der adgang til den store stue, hvor der er god plads til det store spisebord, som kan samle hele familien. Herfra er der adgang til pejsestuen med sofaafdeling, hvor de sene aftentimer kan nydes, enten indenfor eller på den flotte velanlagte terrasse. Fra stuen er der adgang til køkken/alrummet. Køkkenet fremstår yderst velholdt og med masser af både bord- og skabsplads. Desuden et godt bryggers med separat udgang. Til huset er der en muret garage, hvor der i forlængelse heraf er et godt værksted.

Esbjergparken ligger i den sydøstlige del af Vejgaard, området er hyggelig samt en yderst attraktiv bydel. Her er kort afstand til det lokale byliv i Vejgaard, som er præget af mange gode dagligvarebutikker samt specialforretninger. Er der behov for mere byliv, er Aalborg Centrum blot en kort cykeltur væk. Lokalområdet har masser at byde på, Gymnastikforeningen tilbyder f.eks. gymnastik, leg, dans og arrangementer for både store og små. Dette gælder også mange af bydelens andre foreninger, hvor der er rig mulighed for at møde en masse nye mennesker.

Området er et attraktivt område særligt for børnefamilier, her er man tæt på børnenes skole, børnehave og dagplejer. I Vejgaard finder du både Vejgaard Østre Skole og Filstedvejens skole, hvor børnene kan få en tryg og god skolegang tæt på hjemmet og skolekammeraterne. Desuden ligger Aalborg Universitet blot 5 minutter fra Esbjergparken.

Vi glæder os til, at vise jer denne skønne villa.

Esbjergparken 63,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 185 m2
Værelser
5
Pris 2.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.111 kr Udbetaling 135.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00326 Byggeår 1974 Energimærke c Plan 1 Grund 1.188 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1580167151lobth1580167151@hi1580167151
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg