Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Guldrankevej 4,
9293 Kongerslev

Villa 213 m2 7 rum
Pris 1.495.000 kr

Skøn familievilla i attraktivt kvarter

På en lukket villavej ligger denne moderne familievilla i det naturskønne Kongerslev. Boligen fremstår lys og indbydende med den skønneste, store have, hvor børnene kan lege, mens I nyder tilværelsen på den solrige terrasse.

I bosætter jer centralt i Kongerslev, med kort afstand til Kongerslev Skole, idrætscenter og SuperBrugsen. Områdets stisystem fører til byens flotte aktivitetspark med blåhytter, shelters, Tarzan-sti og løbe-/MTB-spor.
I befinder jer cirka 25 kilometer fra Aalborg og cirka fem kilometer øst for byen er den 55 km2 store og meget betagende Lille Vildmose med krondyr og elge. Desuden er Kattegat og dermed Østkystens meget børnevenlige badestrande kun 10 kilometer væk.

I bydes velkommen indenfor i en indbydende entré med integrerede skabe til overtøjet, der går ud i fordelingsgangen til boligens resterende rum. Stuen byder på masser af lys med udgang til den vestvendte, stenbelagte terrasse.

Køkkenet er lyst og indbydende med god plads til spisebordet, og herfra har I adgang til det store bryggers med udgang til haven. I stueplan finder I desuden også det store badeværelse, samt to værelser og gæstetoilet.

1. salen byder på endnu en stor indbydende stue med egen udgang til den sydvendte altan med udsigt over byen og tre gode værelser og praktisk toilet.

Udenfor har huset en stor garage med integreret baghus, og i haven er et nyere skur til alle haveredskaberne.

Vi glæder os til at vise jer Guldrankevej 4, Kongerslev – perfekt til børnefamilien eller andre, der gerne vil have god plads at boltre sig på.

Guldrankevej 4,
9293 Kongerslev

Type Villa Boligareal 213 m2
Værelser
7
Pris 1.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.957 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00577 Byggeår 1973 Energimærke d Plan 2 Grund 1.072 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618350216lobth1618350216@ec1618350216
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg